Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szép nők közül miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nők közül miért nem lehet megismerkedni olyan emberrel, aki reális keretek közé szabja az igényeit és körülményes folyamatok nélkül beindítható vele egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Hónapokon keresztüli ismerkedés, meg a szexualitás szabotálása nem jó.

Én is már arra vágynék, hogy legyen egy nő , akit szerethetek és külsőleg, belsőleg odáig vagyok érte.

#emberek, társkeresési problémák
2021. máj. 13. 22:06
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
95%

Most elvileg te nem olyan nő közelében vagy, de a kérdésed meg az, hogy "A szép nők közül miért nem lehet megismerkedni olyan emberrel, aki reális keretek közé szabja az igényeit és körülményes folyamatok nélkül beindítható vele egy kapcsolat?" Majd alatta is írod, hogy " Hónapokon keresztüli ismerkedés, meg a szexualitás szabotálása nem jó."

Ergo igenis olyan nőkkel is találkoztál már és bepróbálkoztál, akiket te szerettél volna megkapni, vagy velük lenni, de nem jött össze.

Valószínűleg nem voltál elég.

Akkor most nem értem?

2021. máj. 13. 23:04
 22/45 A kérdező kommentje:

Inkább nálad.

Most próbálod butának nézni az embereket. Felesleges.

Mit kell nyújtani? Ha az az igénye egy nőnek, hogy költsek rá maximum 100.000 Forintot, azt megtudom tenni. Vagy inkább odaadom neki minden hónapban, az a legjobb, mert azt ő majd arra költi, amire akarja.

2021. máj. 13. 23:06
 23/45 anonim ***** válasza:
79%

Először is mindenkinek más a szép. Az én exemre például minden barátom és barátnőm azt mondta, hogy nem egy szépség, nekem meg ő volt a tökéletes. És nem volt sem babaarcú szépfiú, sem borostás macsó, sem izmos. Egy macisabb testű 190+os átlag férfi volt.

Na most ugye, én sem vagyok mindenkinek szép, de mégis voltak olyanok, akik odáig voltak értem.

Vannak érdeklődési köreim. Valaki szerint extrém izgalmas az életem, valakinek meg unalmas vagyok.

Nem értem az ilyen kérdéseket pont emiatt. Ahány ember, annyi és annyi elvárás, szempont. Akivel most ismerkedem, állítása szerint nem sok "párja" volt társkeresőn. Én meg megláttam és elolvadtam tőle. A szeme, a hangja, a teste, az intelligenciája. Egyszerűen megfogott. És nem, ennél az érzésnél nem adnám lejjebb. De ezt negfogalmazni nem lehet, hiszen eddig mindig teljesen más típusú emberek fogtak meg. Úgyhogy nem tudnám megmondani, milyen elvárásaim vannak egy potenciális párt illetően. Legyen meg az összhang és fogjon meg. Ennyi. Ha te nem fogtad meg az illetőket, az nem az ő hibájuk és nem is a tiéd. Egyszerűen ilyen az élet, keress tovább. Téma lezárva.

2021. máj. 13. 23:06
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már ő sem érti, hogy mit beszél.
2021. máj. 13. 23:07
 25/45 anonim ***** válasza:
90%

"Ha az az igénye egy nőnek, hogy költsek rá maximum 100.000 Forintot, azt megtudom tenni. Vagy inkább odaadom neki minden hónapban, az a legjobb, mert azt ő majd arra költi, amire akarja."

Te beszéled a magyar nyelvet? A SAJÁT RÉSZEDET KELL FIZETNI. Amit te fogyasztasz. MAGADNAK.

2021. máj. 13. 23:08
 26/45 A kérdező kommentje:

23: Nem kérte senki ezt a litániát. Én sem vagyok ronda, helyes férfinek tartanak sokan. Mégis egyedül vagyok. Mert mifelénk nem is olyan a helyzet, mint az ország más területén, ahol egészséges értékrendű emberek is élnek.

25: Már leírtam, hogy ez nem gond. Még is sehol nem tartunk.

2021. máj. 13. 23:12
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
#26 ok. Ezt a kérdést sem kérte senki. Elmélkedj meg siránkozz akkor magadban, ne itt rinyálj ffi létedre. Pacsi.
2021. máj. 13. 23:14
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

A GAZDAG PASIK közül miért nem lehet megismerkedni olyan emberrel, aki reális keretek közé szabja az igényeit és körülményes folyamatok nélkül beindítható vele egy kapcsolat?

Hónapokon keresztüli ismerkedés, meg a szexualitás szabotálása nem jó.

Én is már arra vágynék, hogy legyen egy PASI , akit szerethetek és külsőleg, belsőleg odáig vagyok érte.

remélem érzed a kettősmercét

2021. máj. 13. 23:18
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
"helyes férfinek tartanak sokan" Miért nem jössz össze azokkal, akik helyes férfinak tartanak?
2021. máj. 13. 23:21
 30/45 A kérdező kommentje:
Remélem érzed, hogy rengeteg szép nő van a földön és a helyes férfi már nem férfi pénz nélkül.
2021. máj. 13. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!