Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mentális probléma jelentene kizáró okot az ismerkedés során?
Nem tudom, ki pontozza le a válaszolókat, ez egy véleménykérdés.
Én is nagyon aggódom belekezdeni, lassan azt a párt keresem, aki családalapításban lehetséges partner lehet.
Azért a mentális problémák elég széles skálán mozognak, ne vegyünk már egy kalap alá egy skizofrént valakivel, aki mondjuk szorongás vagy enyhe depresszió miatt kezelés alatt áll, mert ég és föld a kettő. Szóval nálam attól is függ, hogy milyen mentális problémáról van szó.
Igen, én lepontoztam az ítélkezőket. Miért? Mert sok olyan súlyos, sőt veszélyes mentális betegség van, amit nagyon ritkán tudnak diagnosztizálni, mert az illetőt nem zavarja,sosem fordul orvoshoz. Ilyenek pl. a pszichopaták és a szociopaták. Tévhit, hogy ezek mind gyilkosok, általában még csak nem is erőszakosak, de a megtévesztés és a lelki terror a specialitásuk.
A legtöbb ilyen ember nagyon jól elvan a társadalomban, normális életet él, csak épp tönkre tesz, ha ne adj isten párkapcsolatba kezdesz vele. Nagyon jól el tudják adni magukat, megnyerőek, csak épp nincsenek érzelmeik, képtelenek az empátiára, és leszarják, ha a tetteikkel fájdalmat okoznak másoknak. És nincs a homlokukra írva, hogy "hahó, pszichopata vagyok, kerülj el messziről".
Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem kell megbélyegezni valakit csak azért, mert pszichiátriai kezelt. Legalább felismerte a problémát és kezelteti magát. Egy depresszió el tud múlni, de ha valaki pszichopatának születik, örök életére az marad.
Bocs a regényért. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!