Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek olyan lánnyal/nővel, aki az alábbit válaszolja email-es ismerkedés során, arra a kérdésedre, hogy egy kicsit mutassa be magát, főként a belső tulajdonságaira fókuszálva?
Azért ha van fantáziátok erre sokmindent lehet írni, erre a bemutatkozásra. Jobb az, ha a csaj elintéz annyival, hogy "Ismerj meg? És telerakja szmájlival? Az a baj, hogy elfelejtetek játszani, én többre értékelek egy ilyen gyermeklelkű bemutatkozást, mint egy sablonost, ahol leírja, hogy dolgozik, túrázik és filmetnéz. Ad egy keretet a beszélgetésnek, ahonnan el lehet a komoly dolgok felé is menni, csak ügyesség kell hozzá. Ha megnézitek, ő nem leírta azt, hogy visszahúzódó, adott neki egy tök szép keretet, rászánta az időt. Kíváncsi lennék azokra, akik ezt elítélik, hogy cselekednek az ismerkedés azon szakaszában, amikor mindketten feszélyezve érzitek magatokat.
Amúgy szerintem a kérdező már rég túl van ezen a kérdésen, csak mi csámcsogunk rajta ennyit.
Na megyek dógozni vissza
#21: Akinek van fantáziája, az képes egy normális és kreatív szöveget összerakni. Ez kreatívnak kreatív, csak épp nem túl normális. Oké, hogy adott egy keretet, de olyan lett, mint egy örökszűz 50 éves biológiatanár bemutatkozása.
Hogy cselekszem az ismerkedés azon szakaszában, amikor feszélyezve érzem magam? Sehogy, mert ilyen nincs. Felnőtt ember vagyok. Ha ismerkedni akarok, akkor ismerkedek és nincs rá okom, hogy feszélyezve érezzem magam. Miért érezném?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!