Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van listátok az ideális társ tulajdonságairól, ha igen, miket tartalmaz?
"Ideig-óráig lehet kompromisszumokat kötni"
mondom, hogy termék:D
Kémiáról nem hallottál? Ha az nincs a kis listádban lévők mellett, akkor cs..szheted. Fordítva is igaz, hogy aki nem felel meg, lehet kémia.
Feltérképezni meg nem pipálgatással fogsz, hanem NORMÁLIS beszélgetéssel. Milyen lenne, ha azért utasítana el téged valaki, aki neked tetszik, hogy ja bocsi, XY cuccot nem tudtam kipipálni, szervusz.
Aha. Magyarán te is olyan csaj vagy, aki a múltbéli rossz választása/csalódása miatt inkább falat épít, mert ez túl hosszú lista és túl rágörcsölsz.
Mindenkinek volt csalódása, de ez ilyen. Emiatt nem kell kizárni majdnem mindnekit, mert senki sem fog "megfelelni" teljesen a listának. + az emberek tulajdonsága, jelleme változik az évek során. és túlságosan a külsőre vagy rápörögve. Nem is beszélve arról, hogy szerintem, aki elegáns, az neked nem fog a kertben a sárban feterengeni, hanem fizet valakinek ezért. Az egész lista üti egymást.
Ma a stabil munkahely sem szól életed végéig, bármikor tönkremehet egy cég, jöhet válság stb.
Gondolom TE ezeket MIND hozod, ugye? Ilyen listákkal nem szabad ismerkedni és nem is fogsz találni olyat, aki megfelel. Tudod nekem mik az "elvárásaim" egy nővel szemben? Széles látókör, nyitottság, kommunikáció, és ne a kocsma vagy rúdon pörgés legyen a hobbija. És még így is alig találok olyat, aki valamelyiknek "megfelel".
Majd felnősz egy kapcsolathoz, vagy nem. Sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!