Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van listátok az ideális társ tulajdonságairól, ha igen, miket tartalmaz?
Konkrétan Word doksiban nincs, de azért vannak dolgok, amiket kifejezetten nézek
- ne legyen anyuci pici fiacskája (apám ilyen típus volt, pokol volt mellette az élet... értünk, a saját gyerekeiért nem állt ki a bizonyítottan sz..kavaró anyja ellenében, mert hát az anyám, és tisztelnem kell és követnem mindent, amit mond... ebből köszönöm, nem kérek)
- ne legyen hímsoviniszta
- ne legyen nagyon erősen vallásos (nem a vallással van bajom, hanem azzal, hogy azoknál, akik tényleg intenzíven vallásosak, azoknál ez az életük többi elemére, részére is kihat; én pl. nem lennék hajlandó vallásos esküvőt tartani; a gyerekemet megkereszteltetni, egyházi iskolába, templomba járatni, max. több vallásról tanítanék neki, és döntse el ő maga, mi szimpatikus neki)
- legyen határozott véleménye a dolgokról, és ne változtassa meg szíre-szóra a véleményét senki miatt, miattam se (persze, pár dologban, ha meggyőzöm, nyilván más, de ezt a "miattad mindenben megváltozom, drágám"-jellegű szobanövény stílust nem preferálom); de nem bunkó
- figyelmes
- valamilyen szinten tájékozott, okos, intelligens, kulturált, művelt, olvasott (nem kell, hogy tudástár legyen, de kulturált társaságban ne legyen vele ciki mutatkozni, és ne csak a fociról meg a Való Világról és a kajáról lehessen vele beszélgetni)
- ismerkedés alatt: az nem egy elhanyagolható szempont, hogy szexuálisan, igények terén passzoljunk
És úgy gondolom, hogy ilyen arányban én is megadom ugyanezeket a dolgokat, nem a semmire várom el azt, amit elvárok - én sem vagyok egy buta, műveletlen, faragatlan telepi csitri; dolgozom és nem tartattam magam el soha férfival; kompromisszumkész vagyok, de nem lábtörlő; engem sem rángat a családom dróton; igényes vagyok; normális pénzügyi kultúrám van; gondoskodó vagyok, és lehet rám számítani (azt nem tűröm viszont, ha kihasználnak, és ha hosszú távon lehúz a másik úgy, hogy tudja, hogy tudna változtatni, de nem hajlandó - pl. súlyos pszichés betegsége van, és verbálisan bánt emiatt, de nem hajlandó kezeltetni).
Itt az én listám, vannak rajta külső és belső tulajdonságokra vonatkozó kívánalmak egyaránt:
- 28-33 közötti
-185-195 cm magas, 90-105 kg
-izmos, rendszeresen edz, van kellő fizikuma az erőnlétet igénylő feladatokhoz
- barna haj, ami lehet hosszú és rövid egyaránt, de tüsi vagy kopasz ne, bele lehessen túrni, ne őszüljön
- domináns ádámcsutka, borosta vagy rövidebb szakáll
- trimmelt mellkasszőr (főleg egy fehér,felső gombjain kigombolt ingben extra csábító)
- hordjon karórát, erős és eres kezei legyenek
- mély hang
- napbarnított bőr, semmi tetoválás vagy piercing
- dominánsan elegáns öltözködés (super slim fit ing és öltöny)
- stabil munkahely, munkájára hivatásként tekintsen, tegye bele szívét-lelkét
- saját ízlése szerint berendezett albérletben vagy lakásában éljen
- értsen a kerti munkákhoz, barkácsoláshoz
- legyen mobilis, azaz autójával bármikor tudjon hozzám jönni
- szeressen kirándulni, utazni, aktív életet éljen
- ápolja a családi kötelékeit, szoros kapcsolata legyen a szüleivel, testvérével/testvéreivel
- szeresse a macskákat, kutyákat
- legyen határozott jövőképe és elérendő céljai, melyekért tesz is
- káros szenvedélyei ne legyenek
- optimista életszemlélet, humorérzék
- kiváló kommunikációs készségek, konfliktusrendezési tapasztalatok
- türelmes,higgadt, minden helyzetben a társa javát akarja, kiáll mellette, megvédi
- tisztességes, őszinte a társával és másokkal is
- hagy teret a társának, nem akar birtokolni, nem féltékenykedik, nem játszmázik
- egyenrangú partnernek tekinti a társát mindenben, együtt fejlődik vele, lesznek mindketten jobb emberek a másik hatasára
- vágyik a társa közelségére, gyakran megöleli, megcsókolja, nem csak előjátékként, mikor szexelni akar
- minőségi együttlétek az ágyban és ágyon kívüli helyszíneken, nyitottság az újdonságokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!