Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyenge fizikumú férfinak lehet átlagos vékony barátnője?
te azt honnan tudod miért olyan a háta? orvos vagy? És ha mondjuk hirtelen nőtt 10-15 centit? Vagy megsérült sport miatt? pl térdsérülés így gyakori.
Mucika. A pajzsmirigy az ÖRÖKLETES betegség, mint a cukorbetegség. Értem, hogy te dr house vagy, de baromságokat e írjál már.
Én is hirtelen nőttem 10-15 centit tizenévesen (pár centi híján két méter vagyok). Jártam is gyógytesire, aztán felnőttként már edzőterembe, hogy erősítsem a hátamat. Rengeteg hátizom erősítő gyakorlat létezik, ami konkrétan megszünteti a panaszokat. Iszonyú görbe és szar hátú lennék, ha nem edzettem volna. Az edzést lehet lightie-ban nyomni, hátedzés alatt ne egyből 100 kilós súlyok emelését értsétek.
Térdsérülés miatt szar a háta? Vagy mi?
A másik, hogy most gyenge fizikumú emberekről beszélgetünk. Kevés olyan van, aki régen sportoló volt, most meg 15-20 kilót nem tud felemelni. Nem hinném, hogy bármelyik válaszoló vagy a kérdező is ebbe a kategóriába tartozik.
Arról már nem is beszélek, hogy szedjenek folyamatosan ízületvédő készítményt.
Nem. Nem így van. A pajzsmirigy betegség lehet veleszületett is, de ki is alakulhat az életünk során magától. A cukorbetegség is ilyen, hogy lehet rá hajlamosnak lenni, de az életmódod is iszonyat módon befolyásolni tudja a későbbi kialakulását.
Végigolvastam ismét a kérdést és nem mondta a kérdező hogy rossz a háta. Visszakérdeznék. Kérdező szó szerint kell érteni ezt higy nem tudsz felemelni 15 kilót vagy csak nem tud egy nehéz szatyrit hazáig vinni?
Lehet hogy sokat ül otthon, sokat cigizik és elfáradt egy perc után. Igazából nem derült ki.
De hogy a kéresre is válaszoljak igen, lehet így vékony barátnőd kérdező.
Tök feleslegesen bántjátok a kérdezőt. Fogalmunk sincs, mi baja, fogadjuk el, hogy ez van és kész. Miért kell mindjárt őt hibáztatni?
A lényeg, hogy a rossz fizikum még nem rögtön kizáró ok a társkeresésben, ha a többi dolog stimmel, biztosan találsz szimpatikus lányt.
Látom, van egy orvos. EZt az örökletes betegség-életvitel dolgot mond a tesómnak, aki gyerekkora óta sportolt, nem dohányzott, nem ivott, de felnőttként majdnem egyszerre előjött nála egy rakat auto immun betegség és a mai "krónikus beteg" kategóriába sorolható. De orvossal nem vitatkozom.
Gondolom olyanról sem hallott a doktor úr, hogy bizony erős minuszos szem miatt (igen, lehet így is születni) valaki nem emelgethet akár 10 kilókat.
16. Igen, sőt olyan is van, hogy valaki láncdohányos és 90 éves koráig él. Nincs is más baj az egyéni példákkal, csak ennyi hogy amikor valaki olvas valamit, akkor mindig a kivételek jutnak eszébe, hogy ellent tudjon mondani. Van 100 ismerőse, abból van pár kivétel, akkor az a pár kivétel fog eszébe jutni, nem a maradék 95, akikre az átlag az igaz. Mindenre lehet példát találni és annak az ellenkezőjére is.
Csak mégis amikor kutatásokat végeznek több százezer fős mintán, akkor mégis ezek a legegyszerűbb dolgok jönnek ki, amikről elvileg mindenki hallott már, hogy úgy tudsz a legjobban magadon segíteni, ha nem cigizel, nem piálsz, nem vagy túlsúlyos, kialszod magad, egészségesen eszel, sportolsz rendszeresen. És igen, aki ezeket mindet betartja azon is lehet kijön valamilyen örökletes betegség, vagy akár nem örökletes betegség is, sőt akár a busz is elütheti másnap. De vannak dolgok az életben, amire van ráhatásunk és vannak, amikre nincs. Elég azokon stresszelni és azon dolgokért tenni, amire van ráhatásunk. Azokból hozzuk ki a legtöbbet magunkból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!