Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik sikertelenek, csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik sikertelenek, csak azért hogy végre párotok legyen képesek lennétek megalkudni egy olyan ember mellett akihez nem vonzódtok vagy maradnátok egyedül?

Figyelt kérdés

2021. máj. 4. 16:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális vonzerő vagy van, vagy nincs, ott nincs mit megalkudni.
2021. máj. 4. 19:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egyedül, mert nem vagyok aszexuális és nem is lennék képes szexmentes párkapcsolatban élni.
2021. máj. 4. 19:47
 13/15 moozygoo ***** válasza:

Azt hittem ilyen leszek, mindegy ki csak legyek valakivel.

Később én voltam az aki kimondta a szakítást.

2021. máj. 4. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Maradok egyedül.
2021. máj. 5. 09:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs szexuális vonzerőm és max. a 100 kilós cigány debelláknak szoktam bejönni, viszont ez nekem egyszerűen nem kell. Ilyen értelemben nem alkuszom meg.

Viszont most tetszik egy ismerősöm, aki alapból nem lenne az esetem, csak az egyetem kapcsán sokat beszélgettünk. Viszont van barátja. Pech.

F

2021. máj. 7. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!