Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek is van "hogyan pasizzunk" oktatóanyag, képzések?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit tanitanak? Miben különb mint a pua?2021. máj. 3. 05:42
11/20 Sunshinedoll válasza:
Elvileg megkérdezik a férfiaktól és idéznek tőlük, nyilván az igazságot nem tudom, nem is érdekel, mert ha férfi, ha férfi ruhába bújt nőről van szó, én nagy ívben les-zrom, mi jön be a férfiaknak :D
Eddig is lesz-rtam, és mindig kaptam pasit, ha kellett.
12/20 anonim válasza:
Van, de általában ez arról szól, hogy hogyan legyél kurvoid. :))
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Amúgy az a vicces, hogy a randi korú nők többsége nem olvas női magazinokat, pláne Kiskegyedet meg Nők lapját. Én már rég elmúltam negyven és ezeket max a fodrásznál szoktam átlapozni. Ezeket az újságokat főleg nénik veszik, nagymamák, unatkozó háziasszonyok. Úgyhogy szerintem a randi korú nők inkább olvasnak Almási Kittit, Csernust, Pál Ferit és más hasonló könyveket. Amelyek azért egy fokkal magasabb intellektust igényelnek és igen, arra serkentenek, hogy önmagadon dolgozz.
15/20 anonim válasza:
14.-nek.
Az semmi, de olyan barmokat is olvasnak és istenítenek, mint az a "Női önbizalomedző" majom.
Miközben a legtöbb férfi elvárása ennyi: [link]
Magasról tesznek rá a pasik, hogy van-e diplomád, szereted-e a kutyákat, szülni akarsz 4X, ...
16/20 anonim válasza:
A saját nevedben beszélj csak! A férfiak nagy többségét érdekli a nő a kinézetén kívül is.
17/20 anonim válasza:
15 Jó, de egy normális nő nem egy hozzád hasonló gyökeret keres, hanem olyat akivel jól lehet beszélgetni, intelligens, művelt és vannak emberi érzései. Ahhoz meg nem elég a jó test, ami mellesleg nem mindenki számára elérhető.
18/20 anonim válasza:
19/20 anonim válasza:
Társkeresésről beszélünk, nem arról, hogy kit kell megdugni. Abban nem a külső dönt. Neked lehet elég ha feláll a farkad a nőre, de a legtöbb férfi összetett személyiség, sokféle szempont alapján dönt.
20/20 anonim válasza:
Vannak, de nem olyan jellegűek, mint a PUA. Inkább ez a Cosmo "mi jön be a pasiknak" rovat, "megkérdeztük az utca férfiját" stb. Illetve rétegkategóriában ne tudd meg, mennyi szakkör, kurzus stb. van arról, hogy hogyan tud egy nő felszedni magának pénzes / gazdag, előkelőbb férfiakat... attól kezdve, hogy milyen helyekre járjon addig, hogy hogy üljön, hogy tartsa a kezeit, milyen témákban szólaljon meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!