Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Békés természetű nő mennyire ritka?
Nagyon ritka.
Több évnyi szingli lét, ismerkedés, után tudom ezt kijelenteni.
Nagyon sok a gonosz , rosszindulatú nő. Nem velem ilyenek, mert mondjuk velem szemben ismerkedéskor nagyon is kedvesek, de mással rossz indulatúak. Ezzel már el is vágták magukat nálam... Nem tudom tolerálni az ilyet sajnos.
Többször ez az ok amiért megszakítom az ismerkedést a nőkkel.
Nekem nem kell idegbeteg, rosszindulatú hisztérika.
Nagyon, de nagyon ritka. A legtöbb nő nem a nyílt agresszióra szocializálódott, hanem a passzív agresszív dolgokra. Ezt látványosan nyomják sokan. Ezen felül, sok nő ha kényelemben érzi magát a kapcsolatban, előjön az addig ki nem mutatott agressziója is. Elég megnézni azt, hogy mennyi nő simán felpofozza a pasiját és hasonló dolgok.
Amiért sokan azt írták, hogy nem ritka az ilyen, az azért van, mert a társadalmi beidegződés abból áll, hogy a férfiak agresszív állatok, a nők meg szent angyalkák. Nos, a valóság természetesen közel sem ennyire egyoldalú.
Az is vicces, aki azt írja, hogyha egy férfi normálisan bánik egy nővel, akkor az nem lesz házisárkány vagy agresszív. Nem, a rózsaszín köd után bárki átválthat, függetlenül attól, hogy viselkednek vele.
Én végtelenül türelmes vagyok, inkább beszéljük meg többször, mert tölem távol áll a kiabálás, orditozás, nem is szeretem kerülöm az olyan embert aki kiabál. Gyerekkoromban hallgattam eleget.
A nőket tudatosan kerülöm, szián kivül nemigen beszélgettek velük. A férfiakkal jobban kijövök, lehet azért, mert a rokonság csupa fiúkból áll velük nöttem fel.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!