Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veletek előfordult már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek előfordult már, hogy társkeresőn megismertetek egy jó pasit, amikor kiderült, hogy gyereketek van, akkor meg nemes egyszerűséggel eltűnt?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 16:32
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2021. máj. 2. 16:59
 12/26 anonim ***** válasza:
47%
Anyáknapja = vasárnap. Senkit sem érdekel, nem kell verni a nyálat erre meg vinnyogni mint egy sértődött 5 éves aki nem kapott pillecukrot
2021. máj. 2. 16:59
 13/26 anonim ***** válasza:
75%

Van pár beteg kérdése meg kommentje, tuti hogy nem nő:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..

2021. máj. 2. 17:00
 14/26 A kérdező kommentje:
elég maszkulin vagyook, ez tény :/ hobbim a horgászás, kevés nőt láttok a vízparton
2021. máj. 2. 17:08
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

#6: az örökbefogadás közös döntés, nem ugyanez a szitu.

Írjad ki a társkeresős oldalad elejére, hogy van gyereked. Ez alap dolog lenne szerintem.

2021. máj. 2. 17:23
 16/26 anonim ***** válasza:
97%

Gondolom, az fel sem merült benned, hogy esetleg az ilyesminek nem kellene "kiderülnie", hanem eleve kiírhatnád és ezzel tiszta helyzetet teremthetnél.

Azon kívül a jópasik (a többi férfival ellentétben) megválogathatják, kivel állnak le, ezt nem ártana tudomásul venned.

2021. máj. 2. 17:38
 17/26 anonim ***** válasza:
93%
Én nőként is lelépnék ilyen szituban. Nincs gyerekem, nem is nagyon hiszem, hogy lesz, tehát másét sem nevelném szívesen. Persze bennem lenne annyi, hogy ezt megmondom, nem csak szó nélkül lépek le.
2021. máj. 2. 17:58
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell írni. Van olyan pasi, aki eleve olyan nőt keres, akinek már van gyereke, mivel elvált, és neki is van, és már nem akar újra családot alapítani.

Én gyerekesként nem is állnék le olyannal, akinek nincs, mivel már tuti nem szülnék neki. Szerintem te is látod, ha nincs gyereke, inkább ne is kezdj vele. Akkor egál, ha neki is van, meg neked is.

2021. máj. 2. 18:26
 19/26 anonim ***** válasza:
97%

Nade most komolyan...te végiggondoltad már amit itt is leírtál?

Kiderül, hogy gyereked és lelépnek.

Nem kell nekik gyerek ennyi, másé meg tuti nem. És nem is kötelező.

A leges legelején tisztázni kell, hogy neked gyereked van.

Azért mert valakinek nem kell gyerek nem szabad hibáztatni.

2021. máj. 2. 19:03
 20/26 anonim ***** válasza:
92%
Nem fordult elő, mert akárhány társkeresőt kipróbáltam, mindenhova kiírtam, hogy elvált vagyok 2 gyerekkel. Ja és a gyerekeim életkorát zárójelbe, mert van, akinél csak a túl kicsi gyerek akadály. 39N
2021. máj. 2. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!