Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, randiznátok egy olyan sráccal aki egyedül èl egy öreg házban ès egy 22 èves Swiftet hajt?
26 èves srácróp van szó.
Egyedül lakom :(
Én nem mert férfi vagyok és nem bzi.
De szerintem a régi swift egy tök vagány kocsi:)Imádom őket,és ha valamiért fegyvert szórítanának a fejemhez ,hogy márpedig kocsit kell vennem és vezetnem kell a forgalomba fix ,hogy olyat vennék.(pedig nekünk csak német kocsink volt :( )
De valamiért nekem a swift a MAGYAR MUSTÁNG :Dna jó csak póni :D de akkor is :)
Ne azért vegyél meg egy kocsit mert a nőknek az tetszik,és ne azért vegyél meg rendezd be a lakhelyet ,hogy attól majd csajod lesz ,mert a végén ha nem jön a csaj akkor egyedül leszel egy számodra idegen helyen.A lényeg h egyedül jól tud érezni magad a többi meg majd vagy jön vagy nem :)
Nem a ház és nem a kocsi határozza meg a vonzódást vagy a szerelmet. Ha olvasol több kérdést a gyk-n akkor rájössz, hogy olyan is párt talált már akinek se kocsija, se háza nem volt és a szüleivel lakott de bejött a szerelmének és jó ember is volt.
Az önértékelésedet kéne tuningolni szépen.
Ne szívassátok már!
De érdemes jó naftalin illatot fújni a házba és a kocsiba is. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!