Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Min kellene változtatnom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min kellene változtatnom, hogy sikeres legyek a nők terén?

Figyelt kérdés

22 éves leszek idén. Önbizalomhiányos vagyok. Komoly kapcsolatom még nem volt. Nem is olyan régen, nagyjából egy éve még nagyon azt sem tudtam, hogyan kell ismerkedni. Így természetesen nem voltam túl sikeres, bár hozzáteszem, nem igazán próbálkoztam, mivel jelentős súlyfeleslegem volt – amitől azóta megszabadultam. Magányos vagyok. Az utóbbi egy-másfél év alatt ismerkedtem néhány lánnyal, a hibáimból többnyire tanultam is, de úgy érzem van, amin változtatni nem tudok. Mégpedig a lelkemen. Segítőkész, mások kedvében járó, megértő és önfeláldozó vagyok, ami ugyebár nem a nők ideálja. Mondhatni feminin lélek. Általában ez úgy szokott lenni, hogy ismerkedem az adott kiszemeltemmel, némi idő eltelik, majd hello friend zone.

Műveltnek, kommunikatívnak és társaságkedvelőnek mondanám magam, az egyetemen a csoportban az érdeklődőbb hallgatók közé tartozom. Órákat tudok beszélni fociról, politikáról, történelemről és bármilyen más egyéb témáról, hisz könnyen tudok alkalmazkodni egy társaság adott témájához.

A külsőmmel kapcsolatban viszont úgy érzem, nincs semmilyen különleges. Nem gondolom, hogy ronda vagyok, de nincs úgy tulajdonságom, ami igazán "puncimágnes" lenne. Átlagos, kissé lányosabb arc, átlagos testalkat, szélesebb vállakkal, átlagos magasság, átlagos (talán átlagon aluli) pénisz méret. Én is próbálkoztam már Tinderen és más társkeresőkön, kevés sikerrel – nem sokan húznak jobbra.

Illetve kitérnék a nőiesebb tulajdonságaimra is. Feljebb említettem, hogy egyes tulajdonságaim inkább mondhatóak nőiesnek, az arcom is inkább femininebb, semmint maszkulin. Pár hónapja kitöltöttem egy tesztet, aminek a végeredménye enyhe nemi inkongruenciát észlel. Mostanában egyre többet fantáziálok arról, hogy mi lenne, ha nőként folytatnám. Talán jobban néznék ki, sikeresebb lennék az ismerkedésben és úgy az életben, ha leszbikus nőként folytatnám. Imádom, ha dícsérnek, bókolnak, a kedvemben járnak, egy nőies leszbitől talán ezeket meg is kapnám. Bár lehet, ezt a dolgot kissé túlzásba viszem és bebeszélem magamnak.

Köszönöm, ha végigolvastátok, illetve köszönöm a türelmeteket és a megértő válaszotokat! Ti mit tanácsolnátok?

2021. máj. 2. 00:24
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Heteroszexuális férfi vagyok, a nőkhöz vonzódom. A transzszexuális nők 70%-a is a nőkhöz vonzódik egyébként, vagyis leszbik.
2021. máj. 2. 10:42
 22/39 anonim ***** válasza:

Uhh, sokan nem vágják, hogy a transzneműség általában veleszületett vágy és ezért belső késztetés, nem pedig hobbi. Leírta, hogy a nők tetszenek neki, ezért gondolt erre a talán kétségbeesett lépésre. Még mindig jobb, mint ha véget akarna vetni az életének, kipróbálni pedig annyiból áll, hogy megborotválkozik, kisminkeli magát kicsit, és a haját is nőiesre veszi.

Nekem nem jön be sem a szakáll, sem a macsó alfa.

2021. máj. 2. 11:59
 23/39 anonim ***** válasza:
De ezzel az a gond, hogy kevés a leszbikus nő, tehát eleve csökkented az esélyeidet. És van olyan leszbikus akinél kizáró ok, ha Béla vagy, ezzel még tovább csökkented.
2021. máj. 2. 12:10
 24/39 A kérdező kommentje:
23.: Kissé femininebb arccal rendelkezem, ez előny lenne. Plusz ott a hormonkezelés, amivel már nem is látszódna, hogy Béla vagyok. Persze, bizonytalan vagyok e téren, fogalmam sincs mi fogadna odaát. Ha biztosra tudnám, hogy sikeresebb lehetek, magabiztosabb, szebb, akkor aligha haboznék.
2021. máj. 2. 12:28
 25/39 anonim ***** válasza:
78%
Akkor ez most valami ostoba vicc? A leszbiknek szerinted kellenél fasszal? Hát nem. A rendes nők meg nem igazán kíváncsiak egy csöcsös hormonzabáló pasira. Elég szánalmas ez az egész terv és egyúttal gúnyt űz a valóban transznemű emberekből. A nemváltás nem egy hobbi, amit csajozáshoz bevethetsz, ne legyél már idióta.
2021. máj. 2. 12:38
 26/39 A kérdező kommentje:
25.: Te pedig lehetnél kicsit megértőbb és kompetensebb a témában is, ha már hozzászólást írsz. Nos, mint írtam, rendelkezem nőies tulajdonságokkal. Ha erre adnám a fejem, nem adnám magam fasszal, nyilván ebben az esetben a műtéthez is folyamodnék.
2021. máj. 2. 12:51
 27/39 A kérdező kommentje:
Nem is feltétlenül a csajozásra gondolok azzal, hogy megemlítettem a nemi inkongruenciámat. Nem erről szól a transzneműség valójában? Az egyén az ellenkező nemben sikeresebbé válhat az élet számos területén, valamint magabiztosabbá és „otthonosabban” a testében.
2021. máj. 2. 13:04
 28/39 anonim ***** válasza:
19: Lehet a műanyag állkapocs már sok, viszont a hajtranszplantációt például én is tervezem magamnak.
2021. máj. 2. 14:14
 29/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Esetleg privátban küldhetek fotót is és talán jobban tudnátok, mi a baj velem a külsőm terén. Illetve más tanácsot is szívesen meghallgatnék.
2021. máj. 4. 18:10
 30/39 anonim ***** válasza:
Nekem küldhetsz nyugodtan, ha gondolod. 24N
2021. máj. 5. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!