Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy átlagos 36 éves férfinak hasonló átlagos külsejű barátnője, ha szüleivel lakik még, de önálló?
"Miert nem hivod fel magadhoz? A furdoszobat felujitod,nincs wc meleg viz stb"
A Nők ilyenkor 2 dologra gondolnak.
1, Nős. (Annál tobbre ertekelem magat, hogy nős pasival kezdjek)
2, Anyukával él! (Soha) Lúzer..
,,, Nős. (Annál tobbre ertekelem magat, hogy nős pasival kezdjek),,
Kivetel ha nagyon gazdag vagy jokepu. Akkor sok szep penzehes no beáll 2. Nak a sorba a pasinal szereto szerepbe.
Nem! Nekem abbol mi hasznom van? Marmint egy szeretői kapcsolatbol, (ahol a ferfi pénzes)
A minimum elvárás egy férfi felé:
A szingli, egyedül elő, normális, megbizható, van humora, családcentrikus, megfelelő egzisztenciával rendelkezik.
Normális Nő ennél alább nem adja.
A szingli, egyedül elő, normális, megbizható, van humora, családcentrikus, megfelelő egzisztenciával rendelkezik.
Normális Nő ennél alább nem adja.
Aha, hogy legyen egzisztenciája te mocsok, ha nem fizetik meg a munkáját?
Köszönöm! Dolgozom. És elég jó keresetem van Nőhöz képest.
Egy szót nem irtam az autó márkájáról. Az autó meglétét kérdeztem. A Nők nem audit BMW.t stb.t varnak, hanem hogy egyáltalán legyen valamilyen...mert a gyerekhez kell (nem mellesleg a kapcsolathoz is, ugyanis nem fogok senkit furikazni)
Arrol miért nem írsz, hogy a belső ertekek teren is nagyon gázak a magyar ferfiak. Holott ezt is beleírtam elvárásképp. Erre te vagy a legjobb pelda!
Nem , mert az átlagos férfi és az átlagos külsejű nő nem egy pàr.
És az hogy otthon lakik az egy nagyon riasztó dolog ebbe a korba.
30 alatt még elfogadható vagy ha a bankba szépen összegyűjtöttél 10-20 miliót. Akkor van esélyed
Különben csak egy nyomi vagy aki félt belevágni az önálló életbe
Minek, ugyse torolnek soha semmit!
Igy van! Kozben meg megy a hiszti, hogy a fullos Nő nem engem valaszt brühü-hü-hü!
P.S. ha 36 évesen anyaddal élsz, az átlag alatti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!