Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves autóm van, ez hátrány a csajozásban?
Figyelt kérdés
Egy mai divatos 18-30 közötti nőknek elég egy 15 éves Suzuki? Vagy ezzel nem fogok tudni csajt hordani mint a focisták a Audival ? Mert mindegyik mellett modell típusú csaja van! Véletlen lenne vagy aranyásók a nők?2021. ápr. 30. 17:38
11/21 anonim válasza:
nekem ha nem üt be valami új hullám nyáron, előbb lesz esküvőm, mint jogsim.
30F
12/21 anonim válasza:
A magyar járműpark átlagéletkora 14.8 év (kerekítve 15 év), ha kivesszük a céges és kormányzati fiatal luxusgépeket, akkor kijönne ez 17 évnek is, mint átlagéletkor. Döntsd el, hogy az átlag hátrány-e vagy. Amúgy attól függ, ha nem rohad és megy rendesen, nem esik ki az ajtó és belül nem egy patkánytanya, akkor épeszű nőnek nem jelent gondot.
13/21 anonim válasza:
#5 os vagyok nem értem miért lettem lepontozva... Pont azt mondtam h nem baj ha régi az autó és a pasiknal sem azt nezem milyen autója van... De hát mind1 is..
14/21 anonim válasza:
Nekem meg jogsim sincs férfiként, jóeséllyel nem is lesz.
15/21 anonim válasza:
Nem hátrány,de ne legyen koszos,szakadt.
16/21 anonim válasza:
Akkor csajod se nagyon lesz...
17/21 anonim válasza:
Eléggé. Randin jogosítványt, forgalmi engedélyt szoktak kérni a csajok. Aztán ha rosszul sikerül a randi bevisznek az őrsre és lecsuknak pár évre.
18/21 anonim válasza:
Nem. Csak normális Nő nem jon ossze olyan ferfival, akinek nincs jogsija/kocsija. Ez ma már annyira alap, mint a diploma/szakma megléte.
19/21 anonim válasza:
"Mert mindegyik mellett modell típusú csaja van! "
Najó, szóval ha a csajt a kocsi tartozékának tekinted, akkor nem sok esélyed van a nőknél, konkrétan semmilyennél. Ugyanis a "tartozék" csajok is addig lesznek ott amíg tudod őket fizetni. Ha nem tudod, akkor bocsi, a többi meg messze el fog kerülni.
20/21 anonim válasza:
18: Hűha. Akkor én egy nemnormális nőt keresek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!