Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hiszik azt, hogy töketlenek a férfiak?
Mert, néhány nő úgy gondolja, ha a férfi magabiztos lenne, akkor biztosan megcsalná és nem tudná irányítani.
Ezért egyesek azzal kezdik, hogy megpróbálják leépíteni a férfiak önbizalmát és egóját.
Mindezt nőktől hallottam.
Ez teljesen így van. Először én is lelkesen és kis naívan mikor belevetettem magam a netes keresgélésbe, szépen szelektáltam, és csak olyanokat húztam jobbra, akik tetszenek is valamilyen szinten (ez rendeteg időt emészt fel). Aztán az arcon csapás utána jött, hogy heten hónapok teljek el úgy, hogy szinte semmi, míg eljut az ember arra a pontra, hogy már energiája sincs ezekbe ennyi időt belefektetni, inkább gyorsan elküldi jobbra a napi limitet. Reménykedve abban, hogy ami match lesz, legalább lesz közöttük olyan, aki még tetszik is. Persze ez meg az érme másik oldala, hogy akkor meg azért megy el az ember kedve, hogy kik voltak hajlandóak jobbra húzni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!