Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan foglalkozású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan foglalkozású emberek, akiknek nem szabadna Tinderezni?

Figyelt kérdés
Az egyik irodai ügyfelem megtalált, majd rámírt elég számonkérő hangnemben, hogy mit keresek az oldalon,furcsa neki, hogy ilyen pozícióban rbanckodom. Nem gondolom, hogy tilos lenne fenn legyek, ráadásul egyáltalán nem szexpartnert keresek ott.

2021. ápr. 27. 12:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
9-es. Az IrgumBurgum én vagyok a Helikopter lemaradt.
2021. ápr. 27. 13:31
 12/15 anonim ***** válasza:
97%

Ne haragudjatok, de ti honnan veszitek, hogy a tinder csak egy szexpartner kereső? Amióta használom azóta csak egyszer találkoztam olyannal, aki közölte, hogy csak erre vágyik. Plusz vannak olyanok akik az adatlapjukra kiírják.

De a legtöbben akikkel párba állok, mind normálisak és kölcsönösen komoly kapcsolatot keresünk. Három komolyabb kapcsolatom is volt innen. Oké az egyik végül csak pár hónap volt. A barátnőimnek úgyszintén onnan van vagy volt komoly kapcsolatuk. Én azt látom, hogy nagyrészt komoly kapcsolatra vágyók vannak ott. Persze lehet nekem hoz fel csak olyanokat, mert tudja a rendszer, hogy a meztelen pasikat egyből balra húzom. Nem tudom...

Szerintem ezt szóvátenni a munkatársadnak az nagyon durva. Manapság neten ismerkedni teljesen normális. Ő is fent van akkor meg rajtad milyen jogon kéri számon?

2021. ápr. 27. 13:48
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Rendvédelmisek is fenn vannak közösségi oldalakon csak az értelmesebbje nem írja ki hogy mit hol dolgozik. A Tinder a felhasználók 10%a számára szexpartner kereső,40% számára chat felület, 50% számára (csupán) képnézegető oldal
2021. ápr. 27. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:
96%
Egyszer egy a médiában is ismert, szakmailag elismert orvost dobott fel a Tinder, nekem egyáltalán nem tűnt kamuprofilnak, a környékemen is volt a rendelője, teljesen reális. Tökéletesen megteheted te is, hogy Tinderezz.
2021. ápr. 27. 14:41
 15/15 Savlekotő ***** válasza:
55%
Azért ri ancoz gyanítom mert neki nem tetted szét.. Tipik incel duma---
2021. ápr. 28. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!