Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van kint neki az, hogy egyedülálló ha van vkije?
Ismerek egy lányt akinek a Facebook kapcsolati státusza az, hogy egyedülálló, ki is van Neki emelve...
De van kint több közös képe egy sráccal meg írják is egymásnak kommentbe, hogy szeretik egymást...
Mi értelme ennek?
Ne essék félre értés, nekem nem tetszik a csaj, csak kíváncsi vagyok ennek az értelmére.
#9: A másik kedvenc, amikor publikus neki, hogy egyedülálló, folyamatosan posztolgatja (szintén publikusan) a szerelemre vágyó idézeteket, aztán kiakad, amikor bejelölik, majd kiírja dühösen, hogy "Csak akkor jelölj, ha ismersz! Nem társkereső!"
Csak tudnám, hogy az ilyeneknek mi zajlik a fejében, mikor a VILÁGNAK (tehát még csak nem is az ismerőseinek) kesereg és minden második postja a szingliségről, magányról, igaz szerelemről és arról szól, hogy a valódi nő nem BMW-re, meg luxusra vágyik, hanem szeretetre és hasonlók, de rossz néven veszi, ha valaki ismerkedne vele.
10
na ezaz. Tényleg próbálok olyanokkal, akik egyedülállónak látszanak. De sokszor tapasztalom, hogy elvárják, hogy gondolatolvasó legyek. Meg ha van pasija, alapból minek chatel creepy idegennel, aki bejelöli a semmiből?
11
Igen, meg szenved, hogy mindenkinek van párja, csak neki nincs. vagy enyhén kirívó képeket és azt mondja "azt nem mindnekinek mutogatom csak annak, aki nekem tetszik" XD
Twitteren szoktam látni, hogy sok nő folyamatosan olyanokat posztol, ami kb felhívás a keringőre "nincs pasim, szeretnék kapcsit" stb. Aztán ki van akadva, ha random férfiak írnak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!