Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik az alfa férfiakra fogják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik az alfa férfiakra fogják a sikertelenségüket, mi akadályozza meg őket abban hogy edzéssel, tanulással vagy akármivel ők is alfák legyenek?

Figyelt kérdés

Nem 1x olvasom, hogy a nők leginkább az alfa férfiakkal állnak szóba akik a társadalom 10-át teszik ki stb.

Most nem tudom pontosan, hogy miket takar az "alfa" férfi de ön fejlesztéssel nem lehetne elérni hogy valaki szintén elérje azt a szintet mint egy alfa?

2021. ápr. 25. 01:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
40%

Egyébként azt mondják, hogy a személyiség egy vastag szelete már 3 éves korra kialakul.

20 évesen már hiába dönti el Vérpistike, hogy ő alfa lesz.

Én úgy tudom, hogy 6 év. Addig kell megkapni az első főbb lökéseket, aztán persze a főbb üzleties vénát elsajátítani a fatertől olyan 18 éves korig. De igaz, amit mondtál. 20 évesen már ha nincsenek meg az alapok, az a háttér, ami kell az alfasághoz, akkor abból már nem lesz alfa.

2021. ápr. 25. 14:09
 22/24 anonim ***** válasza:
80%-ban lízingelt céges, vagy kormányzati autó. Nem az övék...
2021. ápr. 25. 14:12
 23/24 anonim ***** válasza:
8%
Alfának születni kell. Sokan nem tesznek érte semmit, egyszerűen az ölükbe pottyannak a nők. Aki meg nem ilyennek született, és csak picsog, de nem tesz semmit a siker érdekében, az nem is érdemli meg a nőket!
2021. ápr. 25. 14:31
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

A 19-es kiválóan leírta a dolgokat.

Némi személyes emlék: az apám állandóan, megállás nélkül csak cseszegetett, ordítozott velem és gyakran úgy éreztem, hogy semmit nem érek. Sokszor kimondta, hogy nem vagyok jó semmire. Úgyhogy ennél még az apanélküliség is jobb lett volna.

Nem kaptam semmit, mindig szegények voltunk. Külső segítséget, akár tanácsot, bármit rokonoktól, ismerősöktől, annyit sem. Az ország egyik legszegényebb területén nőttem fel.

Az iskolában bántalmaztak és azzal sem fordulhattam senkihez. Kézügyességem, műszaki érzékem nincs. A pályaválasztáshoz sem kaptam segítséget. Maradtam középszer.

A társas interakciók, szociális készségek szintén nem erősségeim. Pár pszichológushoz elmentem, nem tudtak segíteni. Ahogyan jártam futni, erősíteni, bokszolni és táncolni is. Azokkal sem jutottam előrébb.

Míg másnak már gyerekkora óta a hátsója alá toltak mindent és ismerek olyant, akinek már tizenéves korára akkora összeg volt félretéve szülők által a karrierjére, tanulmányaira, további életére, amit sok ember egy élet alatt sem keres meg.

Mindössze ennyiről lenne szó, végülis igazán csekélységek.

Ja igen, még valami! az említett embernek rendre több barátnője is volt egyszerre, pedig nem bánt éppen jól velük. Többükkel elképesztően bunkó módon viselkedett, de neki minden meg volt bocsájtva; a pénz nagy úr, még a puncinál is sokkal hatalmasabb.

2022. jan. 9. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!