Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját szintező emberek között van, aki be tudna mutatni egy magányos férfit a saját szintjének, nem pedig csak trollkodik?
Mert divat lett itt az oldalon a világot a saját világképünkre kalapálni csak azért, mert nem fér bele a valóságunkba és nem akarunk tudomást venni arról a tényről, hogy teljesen átlagos férfiak, akik nem is betegek mentálisan mégsem találnak társat és nem azért, mert túl nagyok az igényeik (annak ellenére, hogy értelemszerűen akárkivel nem jönnének össze, de inkább belső érték fókuszúak).
Akiknek ez a hitvallása, hajlandó lenne ezt be is bizonyítani, vagy csak jól esik itt betrollkodni, hogy biztos bennünk van a hiba?
(Nem azért írok többes számban, mert az összes itteni férfit képviselem, hiszen én vagyok annyira mértékletes, hogy akit nem ismerek, arról nem alkotok messzemenő véleményt).
#8: "Akkor mondjuk így: Mindkét nemnél nagyon fontos a külső, de a nők szemében még más dolgok is nagyon fontosak."
Miért, a férfiak szemében szerinted nem? Ők csak dísztárgyat keresnek vagy mi? Ugyanúgy dobnak ki és csalnak ám meg szép nőket is.
"Elég sok átlagos kinézetű férfit látok minden felé szép nővel, akik tudtak pénzzel és/vagy a nők számára megnyerő személyiségükkel kompenzálni."
Ez szintén egy tipikusan olyan szöveg, amit sehol máshol nem hallani a világon, csak ezen az oldalon. Persze, van pár ilyen, de közel sem sok. A másik oldalról is vannak ilyenek.
"Egy nő ha csúnya nem tud mivel kompenzálni, hogy magánál jobb pasit kapjon."
Miért ne tudna? Pont ugyanúgy tud, mint egy férfi.
Pont erről beszélek, hogy el kéne már engedni azokat a tévképzeteket, amit itt naponta nyomtok.
12.
A férfiak szemében is szerepet játszanak jó esetben más dolgok is, főleg ha családot akarnak, mert alapvetően senki nem akar egy lusta vagy egy buta emberrel lenni, de minél szebb a nő, annál megbocsátóbbak a férfiak (és most nem kell szélsőségekben gondolkozni.)
"Ugyanúgy dobnak ki és csalnak ám meg szép nőket is."
Igen, de ennek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak nagyrészt a külsőt nézik. Azért csalják meg a szép nőket, mert a jóképű pasik nagy része kiélvezi, hogy jóképű és sok nőt megkaphat, sok nővel szexelhet.
Én pl jóképű férfi vagyok és az egyetemi szerelmem (magas, vékony, szép nő) egy kövérkés vállalkozóhoz ment hozzá és neki szült gyerekeket. (Nem az, hogy megcsalt vele, vagy elhagyott érte, mert akkor már nem tartottuk a kapcsolatot, amikor összejöttek. Ezt csak példaként írom.)
Mivel tud kompenzálni egy nem vonzó nő? A huszonsok éves incel szűz régi haverom is insta csajokról fantáziál a mai napig. Ha egy nő nem csinos, akkor nem fognak nála jobb pasik gerjedni rá az esze vagy a pénze miatt.
Ez nem újdonság. Egy baráti társaságban egyáltalán nem ritka, hogy ha két ember szingli és összeillik, kicsit segítenek nekik összejönni. Sokan kimondottan szeretnek kerítőt játszani.
Na de aki hosszú ideje szingli, és soha, senki sem mondta egyszer se, hogy a Kati vagy a Gizi is szingli, szerintem tetszel neki, hajts rá... ott azért van némi gond a háttérben.
"de minél szebb a nő, annál megbocsátóbbak a férfiak"
Pont úgy, ahogy minél helyesebb a férfi, annál megbocsátóbbak a nők.
"Igen, de ennek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak nagyrészt a külsőt nézik. Azért csalják meg a szép nőket, mert a jóképű pasik nagy része kiélvezi, hogy jóképű és sok nőt megkaphat, sok nővel szexelhet."
Miért, a nők nem élvezik ki a dolgot?
"Én pl jóképű férfi vagyok és az egyetemi szerelmem (magas, vékony, szép nő) egy kövérkés vállalkozóhoz ment hozzá és neki szült gyerekeket."
Arról fogalmam sincs, hogy mennyire vagy jóképű, de ezzel a sztorival már érthető, hogy a személyes sérülésed próbálod belemagyarázni a dolgokba.
"Mivel tud kompenzálni egy nem vonzó nő? A huszonsok éves incel szűz régi haverom is insta csajokról fantáziál a mai napig. Ha egy nő nem csinos, akkor nem fognak nála jobb pasik gerjedni rá az esze vagy a pénze miatt."
De. Ismerek pénzes nőket, vállalkozó nőt is. Mindegyiküknél próbálkozott már pasi amiatt, hogy jól állnak anyagilag.
De, van egy kifejezetten helyes haverom is, aki elég sok csajnak bejön. Mégis egy nem túl szép lánnyal van együtt. Annyi a titok, hogy a csaj nagyon figyelmes, gondoskodó és mindenről eltudnak beszélgetni. A srác állítása szerint, más csajokkal ez nem ment neki.
Olyan csajt is ismerek, aki nagyon vicces, de nem néz ki túl jól. Rengeteg srác imádja.
16.
"Pont úgy, ahogy minél helyesebb a férfi, annál megbocsátóbbak a nők."
Ebben van igazság, de a nőknek általánosan magasabbak az elvárásaik. Egy ugyanolyan szép és ugyanolyan hibákkal rendelkező nő és férfi közül a nővel szemben sokkal megbocsátóbbak lesznek a férfiak, mint a férfival a nők.
"Miért, a nők nem élvezik ki a dolgot?"
A nők általában a férfiaknál jobban akarnak tartós kapcsolatot. Szóval nem, nem élvezik hosszú távon, hogy átverték, kihasználták, megcsalták őket.
"Arról fogalmam sincs, hogy mennyire vagy jóképű, de ezzel a sztorival már érthető, hogy a személyes sérülésed próbálod belemagyarázni a dolgokba."
Te pedig úgy csinálsz, mintha te lennél a nagy objektív ember, akire a saját életében tapasztalt dolgok egyáltalán nincsenek hatással. Miközben ez senkire nem igaz.
Ezen kívül diplomás-értelmiségi, jól kereső körökben mozgok és rengeteg átlagos vagy akár kicsit csúnyácska férfi barátom, haverom, kollégám van. Közülük nagyon soknak van saját magánál csinosabb barátnője, mert tényleg jól keres magyar viszonylatban és/vagy még a személyisége is az a nők számára általánosan vonzó fajta.
"Ismerek..."
"Van egy haverom..."
"Olyan csajt is ismerek"
Engem bszgtsz, hogy a saját életemből veszek példákat és közben te ugyanezt csinálod. (Amivel semmi baj, csak ne bszgss mást ugyanezzel.)
A pénzes nős, vagy a jóképű haverod példájáról azt gondolom, ezek inkább a kivételek, semmint a szabályok közé tartoznak. Én jobban szeretek végignézni az ismerősi körömön és ott mintákat venni (10-ből hány, 100-ból hány...), mint 1-1 esetet kiemelni.
Hát a titok a női barátnők lennének. Náluk megy a "shippelés".
Ha facér vagy és kedvelnek, akkor bemutatnak a női ismerőseiknek. Amikor koleszos voltam én is sok kolesztársnőmet mutattam be a szingli haverjaimnak. És lett egy-két ilyen bemutatásból kapcsolat.
De páromat is összeakarták valakivel hozni az edzőstársai, mert nem tudtak rólam.
Valahogy a csajok szeretnek párosítani, de ahhoz az kéne, hogy ne csak 2 státuszú csaj létezzen: akit meg akarok dugni, és akit hagyni kell a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!