Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet most normálisan ismerkedni netes oldalak, társkeresőkön kívül?
Hagyjad, az ilyen embereknek erre a kérdésre mindig az a válaszuk, hogy "bárhol". Ha rákérdezel, akkor vagy hülye vagy, vagy az orvosnál zaklasd a betegeket, hogy nem-e akarnak ismerkedni veled. Ha sokáig forszírozod a témát még az is elő fog jönni, hogy ő minden héten megdug egy tesco-s eladót.
Neten próbálkoztál már egyébként? Nem arra gondolok, hogy facebookon ráírsz mindenkire, hanem pl tinder, ahol az emberek egy része ismerkedni van fent. Egyáltalán nem olyan rossz hely, mint azt sokan itt beállítják. Nekem az elmúlt 1,5 hétben 10-ből 8 lány válaszolt, pedig nem zengtem ódákat, csak egy profiljához intézett kérdéssel nyitottam.
10.-11.-nek.
Pedig a való életben, bárhol lehet. Én, ha akarnék sem netezhetnék, tilos képet kiraknom.
13.-nak.
FÉRFI vagyok, mi, felnőtt férfiak, szoktunk megszólítani nőket.
Te, meg a kis barátaid, maradjatok a telefonnyomkodásnál, meg a Tindernél!
15.-nek.
Nem így, finoman. Pl. Segítséget kérve a választásban. De hiába írok ilyen fimon trükköket, ti akkor is fosni fogtok a szituációtól.
#16: Én nem fosok. Mentem már oda lányokhoz, nem kevés alkalommal. Netes ismerkedésnél is, ha egy nap már tartalmas volt beszélgetés terén, akkor egyből találkozót kérek. Nem a személyes ismerkedést kritizáltam, hanem azt az abszurditást, hogy ezt egy okmányirodában kellene művelnem.
#11 voltam.
17.-nek.
Semmi gond, majd művelem és, meg a többi FÉRFI. Na megyek aludni, holnap vizsga.
Valljuk már, hogy sehol. A Tinder 90%a kamuprofil, beállított instás képek, max követőket keresnek.
Randivonal ( legnagyobb magyar társkereső ) : legtöbb nő unalomból van fent és senkinek nem ír vissza csak az 1-5% bikáknak.
Élőben? Vagy feljelent, vagy beszól vagy észre se vesz.
Sajnos nem adnak esélyt sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!