Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, hogyan vélekedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogyan vélekedtek arról, ha egy nőnek a karrierje az első?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy teljesen elhanyagolnám a jövendőbelim, viszont a munkámat a maximális erőbedobással szeretem végezni, ami bizony sokszor túlórákkal is jár. Nem szeretem, ha kételkednek bennem, azt hiszik ez csak alibi, és ilyenkor csalom meg a másikat.

2021. ápr. 21. 12:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ha az első a karrier,akkor nem egymást kerestük.

Nekem első a család.A pénz ,karrierlehetőség ,anyagi dolog nem merhető hozzá.Az idő drága!És azt a szeretteimmel kepzelem eltölteni,nem pedig egy repülőgépen,vagy hotelben.

Inkabb kisebb igények mellett vagyok otthon a csaladommal,minthogy videochateljek velük,mert havonta, ,napokig ,2 hétig külföldi úton,vagy konferenciákon vagyok.

Túlóra az megint más.Nem utasítom el,ha időszakos.

Ez viszont nem a szó szoros értelemben vett karrier orientáltság!

2021. ápr. 22. 14:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!