Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 30-40 közötti férfi ismerősötök vagy ismerőseitek akik több éve egyedülállóak? Ha igen mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Több ilyen ismerősöm is van, és úgy vettem észre hogy már feladták a pár keresést, aki pedig még nem annak is csak nagyon rövid futó kalandok jönnek össze. Az anyagi helyzetük változó, és a megjelenésük is, nem találtam összefüggést.2021. ápr. 21. 10:46
21/26 anonim válasza:
33 évesen a szüleimmel élek, és nincs jogsim, ezért minden létező nőnél esélytelen vagyok.
22/26 anonim válasza:
21: Én ugyanígy vagyok, de nem hiszem, hogy azért nincs senkim, mert teljesen ismeretlenek tudnák rólam a tömegben, hogy nincs jogsim, vagy ilyesmik. Más van a dolgok mögött szerintem.
23/26 anonim válasza:
14: Én 40 éves férfi vagyok, nincs gyerekem, egyedülálló vagyok egy ideje és összességében átlagosnak nevezhető. Megtalálható vagyok a munkahelyemen, az utcán, szoktam járni bevásárolni, ügyeket intézni, van baráti társaságom is. Ahol viszont nem vagyok, azok a társkereső oldalak. Ott kb. 15 éve jártam utoljára, gyakorlatilag nulla valós sikerrel (értsd ezalatt, hogy bár beszélgetések alakultak, randi is volt néhány, de soha semmi komoly nem lett belőle). Közösségi oldalakon sem vagyok fent, mert nem vagyok annak híve, hogy az online térben kell élnünk az életünket. Mindezt csak azért írtam le, mert szerintem ezzel nem vagyok egyedül, gondolom több hasonló férfi is van, akár itt is.
24/26 anonim válasza:
14 vagyok. Lehet nem egy helyen dolgozunk, azért nem futunk össze a munkahelyen :) Itt nem sok férfi van, ahol dolgozom, vagy ha van is, már házas. Én meg beülök az irodába reggel, és estig itt ülök. Aztán megyek a gyerekért, néha szoli, majd bolt és irány haza. Így nekem sem könnyű. Pedig jön a jó idő, olyan szívesen kirándulgatnék, de egyedül...
25/26 anonim válasza:
1 ismerek, elég piás és ne ad magára, talán azért.
26/26 anonim válasza:
Ilyen vagyok. Nem tudom miként alakíthatnám úgy az életem, hogy párkapcsolatom legyen. Egyedül dolgozok, éjszakai szórakozóhelyekre nem vágyom, az internetes társkereséstől pedig tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!