Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan 30-40 közötti férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 30-40 közötti férfi ismerősötök vagy ismerőseitek akik több éve egyedülállóak? Ha igen mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Több ilyen ismerősöm is van, és úgy vettem észre hogy már feladták a pár keresést, aki pedig még nem annak is csak nagyon rövid futó kalandok jönnek össze. Az anyagi helyzetük változó, és a megjelenésük is, nem találtam összefüggést.

2021. ápr. 21. 10:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Szinte az összes haverom ilyen ahogy én is, 28-36 közöttiek, legtöbbnek van munkája, céljai, stb. de vannak köztük olyanok, akinek 15 éve volt utoljára egyáltalán randija. Vagy nekem pl. még az sem volt sosem. Saját magamnál inkább a lehetőségek hiányát mondanám. IT mérnök vagyok, vagyis munka során aligha vannak nők, apró alvóvárosban élek a "semmi közepén", a házibulik általában kanbuli jellegűek de azokból is kezdünk kinőni, hobbijaim magányosak vagy nőket egyáltalán nem érdeklő dolgok, szóval nincsen hol/kivel megismerkedni. Netes beszélgetések 2 levél után elhalnak, vagy el sem kezdődnek, Tinder és társai évek óta 0 sikerrel kuka, nem nagyon tudom, mit tehetnék.
2021. ápr. 21. 12:31
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyik rokonom ilyen. 39 éves, sportos, jóképű, kedves, értelmes, piszok jó fizetéssel, komoly állással,(szóval egy főnyereménynek tűnik) de az érzelmi érettsege kb egy 15 éves fiúé."

Hirtelen azt hittem, az én rokonomról írtál, dettó. Mondjuk ő idén volt 40, és kb. 10 éves gyerek érzelmi szintjén van.

Neki is volt fiatal, aranyos, szorgalmas, életrevaló barátnője, 2 hónapig bírta a pasi mellett (pedig nagyon szerelmes volt a csaj).

Ez a srác mondjuk totál nárcisztikus személyiségjegyeket is felsorakoztat, az elején bedől neki mindenki, aztán kiismerik. Szóval mentálisan nem százas (és sok ilyen van ebben a korosztályban).

2021. ápr. 21. 12:43
 13/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, érzelmi éretlenség alatt mit értesz? Túl féltékeny vagy rosszul viseli a kritikát? Ennyi idősen már elég nehéz megváltoztatni a személyiséget és sok a berögzött szokás. Nekem úgy jön le abból amit írtál, hogy a csaj mindent megtett a pasi pedig semmit.
2021. ápr. 21. 13:19
 14/26 anonim ***** válasza:
47%
Hol lehet ilyen pasit találni? Én csak házas férfibe akadok, ebben a korban én azt tapasztalom, hogy mindenki kapcsolatban, házasságban él. 39 éves vagyok, és szinglivel nem is találkoztam. Mondjuk csak rövid ideig voltam fent társakeresőn, mert meguntam azt, hogy a végén mindenkiről kiderül, mégsem egyedülálló.
2021. ápr. 21. 13:49
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

#6os vagyok.

Én arra értettem, hogy az érzelmi fejlettség nulla, hogy egyszerűen nem tudja hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban, hogy vannak bizonyos szintek, amik követik egymást pl ismerkedés, randizás, szülőknek/barátoknak bemutatás, összeköltözés, lánykérés, házasság, stb. Ez mindenkinél más és más tempóban jön el, de hős szerelmesünk megrekedt azon a szinten, hogy randizgat egy nővel, nagyon szeretik egymást és kész. Nincs tovább. Meg se kérdezheted tőle, hogy mik a tervei a jövőre nézve, mert ezt támadásnak érzi, holott szerintem a csajnak joga van tudni, hogy mire számítson, mert lehet, hogy ő 5 éven belül szülne, míg a pasi soha nem akar gyereket.

Udvarolni nagyon tud, de a szürke hétköznapok nem mennek neki.

Megvan a megszokott kis rutinja: hétköznap rengeteget dolgozik, este edzeni jár, hétvégén az anyjáékhoz és ebbe a barátnő programjai nem férnek bele. Nagyon szeretik egymást, de... Ott az a hatalmas DE.

2021. ápr. 21. 16:19
 16/26 anonim ***** válasza:
15: Mondjuk ezt én meg tudom érteni. Hirtelen megismerkednék valakivel, 5 hónapja ismerem, de már tudjam eldönteni, hogy ő a gyerekeim anyja lesz holtomiglan, csak mert már elmúltam 30 és "sietni kell"? Nem tudom elsietni ha szülni akar, ha nem. Sőt, vaktába beleugrani szerintem nagyobb felelőtlenség lenne.
2021. ápr. 21. 17:11
 17/26 anonim ***** válasza:
63%
39-es férfi vagyok: egy alapbetegség miatt nem igazán kellek senkinek sem.
2021. ápr. 21. 18:22
 18/26 mikeXxX ***** válasza:
Én! Bár ez a kijelentés relatív mivel szexre azonnal találnék valakit(jelentkező szerencsére van bőven)de 40+ évesen nem ez a célom jelenleg sokat dolgozom edzek plusz segítek a családomnak pár dolgot megoldani valamint építkezem is és covid is van ezért nem is igazán keresek senkit sem ha már nem bírom ki szex nélkül sem akkor keresgélni fogok majd. 41f
2021. ápr. 21. 18:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Több ilyen ismerősöm is van.

30 éves nő. Elég magasak az igényei. Nem csúnya, szerintem nagyon szép lány, egy icipici túlsúllyal, de egyáltalán nem vállalhatatlan kategória. Szeretne társat, de az igényekből nem tud lejjebb adni.

30 éves férfi. Jófej, barátságos, jól el lehet vele beszélgetni. Azonban egyáltalán nem néz ki jól, és ezt mint a barátja, is látom. Iszonyú vékony, izomzata semmi. Edzeni nem is nagyon tud valamilyen betegség miatt, vagyis gondolom csak valami speciális tornát csinálhatna. Plusz ez a betegség is nyilván hátráltató tényező. Ő már feladta a társkeresést.

2021. ápr. 21. 19:07
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb akarna kapcsolatot csak senkinek sem kell
2021. ápr. 21. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!