Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 30-40 közötti férfi ismerősötök vagy ismerőseitek akik több éve egyedülállóak? Ha igen mi lehet az oka?
"Az egyik rokonom ilyen. 39 éves, sportos, jóképű, kedves, értelmes, piszok jó fizetéssel, komoly állással,(szóval egy főnyereménynek tűnik) de az érzelmi érettsege kb egy 15 éves fiúé."
Hirtelen azt hittem, az én rokonomról írtál, dettó. Mondjuk ő idén volt 40, és kb. 10 éves gyerek érzelmi szintjén van.
Neki is volt fiatal, aranyos, szorgalmas, életrevaló barátnője, 2 hónapig bírta a pasi mellett (pedig nagyon szerelmes volt a csaj).
Ez a srác mondjuk totál nárcisztikus személyiségjegyeket is felsorakoztat, az elején bedől neki mindenki, aztán kiismerik. Szóval mentálisan nem százas (és sok ilyen van ebben a korosztályban).
#6os vagyok.
Én arra értettem, hogy az érzelmi fejlettség nulla, hogy egyszerűen nem tudja hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban, hogy vannak bizonyos szintek, amik követik egymást pl ismerkedés, randizás, szülőknek/barátoknak bemutatás, összeköltözés, lánykérés, házasság, stb. Ez mindenkinél más és más tempóban jön el, de hős szerelmesünk megrekedt azon a szinten, hogy randizgat egy nővel, nagyon szeretik egymást és kész. Nincs tovább. Meg se kérdezheted tőle, hogy mik a tervei a jövőre nézve, mert ezt támadásnak érzi, holott szerintem a csajnak joga van tudni, hogy mire számítson, mert lehet, hogy ő 5 éven belül szülne, míg a pasi soha nem akar gyereket.
Udvarolni nagyon tud, de a szürke hétköznapok nem mennek neki.
Megvan a megszokott kis rutinja: hétköznap rengeteget dolgozik, este edzeni jár, hétvégén az anyjáékhoz és ebbe a barátnő programjai nem férnek bele. Nagyon szeretik egymást, de... Ott az a hatalmas DE.
Több ilyen ismerősöm is van.
30 éves nő. Elég magasak az igényei. Nem csúnya, szerintem nagyon szép lány, egy icipici túlsúllyal, de egyáltalán nem vállalhatatlan kategória. Szeretne társat, de az igényekből nem tud lejjebb adni.
30 éves férfi. Jófej, barátságos, jól el lehet vele beszélgetni. Azonban egyáltalán nem néz ki jól, és ezt mint a barátja, is látom. Iszonyú vékony, izomzata semmi. Edzeni nem is nagyon tud valamilyen betegség miatt, vagyis gondolom csak valami speciális tornát csinálhatna. Plusz ez a betegség is nyilván hátráltató tényező. Ő már feladta a társkeresést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!