Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkkel egy pasi miért marad barátságban akik dobták őt?
Nem is jó szó hogy dobták, mert még csak nem is járt egyikkel sem.
Ezek mind olyan nők akikkel az első randik után végül semmi nem lett, vagy akiknek ő nem kellett és gondolom felajánlották neki a sajnos most nem nyertél "de azért lehetünk barátok" utalványt.
Ő viszont egy baráti társaságot rakott össze ezekből a nőkből. Közös programokat csinálnak: instán, facen gyakran látom közös filmnézés, kirándulás stb.
Emellett persze vannak normál hódítós fotói is amikor kettesben van egy éppen aktuális hölgyeménnyel akivel nem csak filmet néznek kettesben. :D
De olyan érdekes ez a jelenség, mert én ha egy nőt nem érdeklek akkor nem tudok továbbiakban barátságban maradni vele.
Ez a pasi hogy tudja ezt csinálni?
# 3
hát de nem az van hogy nem kellett ezeknek a nőknek? most meg már főleg barátok, így még kisebb az esély bármilyen intim viszonyra.
Vagy rosszul látom? Bár én csak férfi szempontból tudom nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!