Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatok terén visszamentünk a 2010es évekből az 60as évekbe?
A 2010es években Magyarországon először juttott a gazdasági fejlődés olyan szintre, hogy gyakorlatilag mindenki aki dolgozott, lehetett autója. Nem volt mindegy viszont, hogy milyen autó. Amikor meglátott például valaki a tágabb ismerősi körében egy Lambhorginit, első gondolata az volt, hogy "Ennek az embernek, hogy lehet ilyen autója, honnan van rá pénze?" Aztán volt akinek csak sima Audi a6 -osa volt. Azt is megnézték, és irigykedtek is rá, de nem gondolkoztak annyit. Egy átlagembernek ezzel szemben csak egy béna 10 éves Opelre tellett. Aztán aki használt 90 -es évekbeli Suzukival járt, azt már azért nézték meg, mert kicsit ciki volt, de oké, mivel kezdő autó. Akinek wartburgja volt, azt jobb ha csak munkába járásra használta, mert nagyon égő.
Az 60es években ezzel szemben elég volt meglátni egy akármilyen autót a tágabb ismerősi körben, hogy ez a gondolat jöjjön fel: "Ennek az embernek, hogy lehet AUTÓJA, honnan van rá pénze, kit ismer?"
Kb ilyen ma, 2021-ben ha az embernek barátnője van, míg 10 éve meg olyan volt, mint az autóbirtoklás a 2010es években. A Lambo felel meg a jó csajnak, míg a Wartburg a kövérnek.
Viszont ha megnézünk egy képet a 60as évek Budapestjéről, az utca mégis csak tele van autókkal.
Régen: Akárkinek lehetett nője, de kevés embernek volt jó nője.
Ma: Kevés embernek van nője, a csajozás kb lehetetlen egy átlagos embernek.
Autókban ugyanez van, csak fordítva
Értem. Hát én nem tudom, ezek elég szubjektív dolgok. Akiket ismerek embereket, a nagyrésze párkapcsolatban van, húszas éveink vége felé lévő nagyobb baráti köröm van, nagyrészt házas. Látom rajtuk, hogy szeretik, imádják a párjukat, jó csajnak, jó pasinak gondolják. Én is akkor voltam egyedül, mikor nem igazán akartam tenni a párkapcsolatért, aztán úgy döntöttem teszek érte, azóta van, és boldog vagyok vele nagyon.
Átlagos embernek gondolom magam, bár ez megint nem egy konkrét definíció.
Szerintem fontos az önismeret, önfejlesztés és az emberi kapcsolatok működésének értése. Szerintem ebben van a kulcs a boldog párkapcsolathoz vezető úton, nem ott, hogy milyen anyagi javat tudsz felmutatni.
28 évig tökéletesen megvoltam autó nélkül, fél éve megcsinaltam a jogsit, azóta vezetek, de itt a jó idő, dobom el a slusszkulcsot és bringára pattanok. Sőt barátnőmnek is most veszünk bringát, úgy fogunk járni. Na az hol van a vartburghoz?
Én pl nem vágyom egy Lamborghini-re, ellenbennegy tágas kombinak, vagy terepjárónak örülnék. Kinek mi az igénye. A Lamborghini nem való a magyar utakra, nem lehet normálisan utazni benne, nem tágas, nem kényelmes és rohadtul sajnálnám ha valami baja lenne. A kombiba beférne minden cuccom, el tudnék menni vele fesztiválozni, túrázni és ha kell még kényelmesen aludni is lehet benne.
A lényeg, hogy olcsó legyen a fenntartása és megbízható legyen.
Na valahogy nőben is a hasonló kategória aki bejön nekem.
"meg kevés pasinak van nője."
Ez szuper, nem? Tele az ország szingli nőkkel akkor .
"Ma: Kevés embernek van nője, a csajozás kb lehetetlen egy átlagos embernek."
1. K*rva sok embernek van nője.
2. Aki hajnal négykor ilyen f*szságokat írkál ki gyakorikérdésekre, az sok minden de biztos nem átlagos, normális ember.
""Ma: Kevés embernek van nője, a csajozás kb lehetetlen egy átlagos embernek.""
Átlagos párokkal van tele a város. Az emberek leginkább átlagosak.
Illetve a te logikáddal kevés nőnek van pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!