Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig fog romlani a párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fog romlani a párkapcsolati piac helyzete, mielőtt jobb lesz?

Figyelt kérdés

Magyarországon volt 1 nap alatt 8 matchem. Tőlünk nyugatra ahol ebben előrebb járnak, ugyanez a szám 1 volt. Kenya fővárosában 30 (persze itt a kenyaiak pozitív rasszizmusa is számít).

Jelenleg minnél fejlettebb egy ország, annál nehezebb csajozni az adott helyen, azonban a nehezedés nyilván nem tarthat örökké.

2021. ápr. 20. 17:04
A kérdező szavazást indított:
A felső 1% fog tudni csajozni, a többiek fizetnek
felső 5%
felső 10%
A felső 15%
Marad a mostani felső 20%.
13 szavazat
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Ahogy látható, a kérdésben nem írtam ki, hogy szerintem mi kell a nőknek, mivel ez most lényegtelen. Lényeg, hogy szerintetek ami kell a nőknek, az alapján a felső hány % -nál fog megállni a piac.
2021. ápr. 20. 17:06
 2/26 anonim ***** válasza:
95%
A nőket ilyen piacon árulják amúgy, vagy garázs vásárokban? Én eddig azt hittem, szabad párválasztás van. Te a nem kezelt autizmusoddal úgyse kellesz senkinek mert semmi realitás érzéked sincs.
2021. ápr. 20. 17:08
 3/26 anonim ***** válasza:
97%
Nem lesz jobb. Én a helyedben gyorsan elutaznék Kenyába, mielőtt ott is reménytelenné válik a helyzet.
2021. ápr. 20. 17:08
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Kezdődik anyu, kezdődik...készítem a popcornt.
2021. ápr. 20. 17:11
 5/26 anonim ***** válasza:
20%

2. Közgazdaságtant sosem tanultál egyetemen? Vagy bárki, aki pont ebbe köt bele a másik száz dolog helyett, amikbe valóban bele lehet? A piac közgazdaságtani fogalmának semmi köze a szó szerinti piachoz, vagy a bolthoz, ahol árukat lehet venni. Piac bármi lehet, bárhol keletkezhet, ahol kereslet-kínálati viszonyok merülnek fel. Ismerkedéskor az a "piac", hogy ugyanígy a nőknél milyen férfiakra van kereslet és ezzel szemben a férfiak milyen kínálatot tudnak nyújtani, illetve UGYANEZ FORDÍTVA is.

A másik, hogy a kérdező pont nem "nők piacon árulásáról" írt, hanem hogy ha úgy tetszik pont azt mondja a férfiak az árucikkek, akikről a nők döntenek a piacon. (Bár ez oda-vissza működik.)

Nem azt mondom egyetértek a kérdezővel, csak könyörgöm azzal kötözködj már, amibe tényleg bele lehet kötni, ne abba, amibe nem.

2021. ápr. 20. 17:16
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
🍿🍿🍿
2021. ápr. 20. 17:17
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha tudomásul veszed, hogy nem létezik párkapcsolati piac, akkor jelentősen javulna a helyzeted. Gyomorforgató, hogy árucikként tekintesz az emberekre (férfiakra és nőkre egyaránt), nincs benned semmi tisztelet, csak követelőzöl mint egy neveletlen kölyök. Emiatt nincs nőd, nem a szokásos incel bs magyarázatok miatt.
2021. ápr. 20. 17:22
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek olyat akkor lehet, hogy ha piacban gondolkodunk, hogy a férjem mellé tartok egy bejárófiút is? Nekem lenne rá igényem!
2021. ápr. 20. 17:26
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is kérem a férfiak ujraelosztását! De csak is a 10/10esekét!
2021. ápr. 20. 17:27
 10/26 anonim ***** válasza:
91%
Sose volt még ilyen jó a helyzet párkapcsolatok terén. Ha most nem tudsz érvényesülni, akkor érdemes lenne magadba nézni és megnyugtatlak, 10, 100 és 1000 éve se lettél volna sikeresebb.
2021. ápr. 20. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!