Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lemondanál pár álmodról és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondanál pár álmodról és választanál más utat a párod miatt?

Figyelt kérdés

Megismertem egy hihetetlenül jólnevelt, jó szívű, kedves férfit, még semmi nem törtét köztünk de sokat találkozunk (nem csak randi szempontjából). Őt a családja és a családi vállalkozása ide köti az országhoz, én viszont utazgatni esetleg külföldön élni szerettem volna. Közel állok én is nagyon a családomhoz ezért egyébként is fontolgattam, hogy akkor költözzek majd vagy ne, de mindig azt is éreztem, hogy amennyire maradnék annyira mennék is, és ha nem próbálnám meg maradna bennem egy hiányérzet, hogy ha végül itthon maradok és ez a külföldi próbálkozàs kimarad az életemből.

Engem ide leginkább csak a családom köt más dolog miatt nem igazán maradnék. De őket sem szívesen “hagynám itt” mert nem tudnék egy évben túl sokszor haza járni.

Na most jött ez az ember és már most felforgatott bennem mindent.

Nem mondom, hogy szerelmes lettem hiszen annyira még nem ismerem. De eddig egyébként is nagyon rossz tapasztalataim vannak párkapcsolat terén, és tényleg én még ilyen jó emberrel nem találkoztam..

Ti hogyan döntenétek? Voltatok hasonló helyzetben? Megpróbálnátok? Elmondjak neki mindent őszintén? 23 évesek vagyunk

2021. ápr. 20. 15:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt így, itthon maradtam.

De csak egy pár hónapig, mert elhagyott és kimentem. :)

Mikor mennél?

2021. ápr. 20. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Lemondtam. Hülyeség volt. A rendesnek tűnő pasi egy birtoklási mániás pszichopatává változott, alig tudtam szakítani vele évekkel később, totál tönkrevágott lelkileg é szakítás után évekig zaklatott. Jobban jártam volna, ha kihagyom és inkább elmegyek arra a messzi egyetemre ahova akartam.
2021. ápr. 20. 19:52
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Nekem ennyire komoly helyzet nem volt, csak hasonló. Amikor egyetemet választottam, akkor kicsit filóztam azon, hogy oda menjek, ahova a barátom járt. Csak ott nem indult az a szak, amire ovis korom óta szeretnék járni. Megjelöltem végül utolsó helyen egy másik szakot, de felvettek az elsőre. Így csináltuk a távkapcsolat dolgot évekig. Tény, hogy örökké bánnám, ha a másik szakot választottam volna. Mindennek oka van, mi így is tudtunk működni, azóta meg minden nehézség megoldódott.

A helyedben, ha tehetném várnék egy kicsit. Lehet, hogy egy év múlva a pasi is ki akar menni külföldre. Lehet, hogy te itthon találsz nagyon jó munkát, amit imádsz. Lehet, hogy te kimész pár hónapra, addig távkapcsolatban vagytok, aztán vagy hazajössz, vagy ő megy ki, vagy szakítotok.

2021. ápr. 20. 23:00
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

Ne hallgass senkire,csak magadra.Nem kell most döntened.Semmi se végleges.

Majd ha eljön az ideje meglátod,hogy mi a helyes.Ismertem ilyet is,meg olyat is.

Konkrétan apám bejarta a világot.Szó szerint.És most egyedül él,nincs senkije.

Csak az albumjai,amiket néha atnézek.Nem lett boldogabb.Magányos.

Aztán volt aki nem ment.Már nem fogja megtudni,hogy jobb lett volna e,de bánja.

Te is valtozhatsz,a párod is gondolhatja másként.Szval sokféle kimenetele lehet ennek.

2021. ápr. 21. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!