Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak a nagyon határozott, férfias külsejűek tetszenek?
Nekem sajnos eléggé visszahúzódó személyiségem van. És kinézetre sem vagyok igazán férfias, mert vékony vagyok. Hiába szeretnék barátnőt, sajnos nem tudok ismerkedni.
Az a rossz hogy telik az idő és nem tudok ebben előrébb jutni és a tapasztalatlanság egyre nagyobb hátrány lesz. Meg persze a lelkemnek is rossz hogy nem volt senkim meg hogy minden fiú jobb nálam.
Miért nem tudsz edzeni, zabálni, sportolni, stb?
Mit gondolsz a filmekben miért mindig a sportoló srácok a menők a suliban?
Ismerősi körömben, a "vasággyal 40 kiló", közepesen magas, kisfiús arcú, szőke srácnak most lett felesége(!), szemben a sportos, magasabb, karakteresebb arcú és amúgy férfias munkát űző másik ismerősömmel, akinek évek óta kapcsolata sincs.
Sok múlik a személyiségen, a fellépésen, meg egyáltalán a szerencsén is, hogy olyannal hoz össze az élet, akivel megtaláltátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!