Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet, hogy már volt (a téma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy már volt (a téma biztos, a cikk lehet, még nem), mi a véleményetek az alábbi cikkről? Általános jelenség tényleg, a nők rontották el, a férfiak, az egész társadalom, hogy lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Vagyis az általános változtatás persze nem olyan egyszerű és gyors, az egyéni megoldásokra vagyok kíváncsi. Sikerült valakinek a farokküldős képek között találni egy tartalmas kapcsolatot kereső férfit, vagy akár élőben ismerkedni? Hogy lehetne jobban csinálni?

[link]

2021. ápr. 19. 10:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%

Férfi vagyok és tinderen találtam meg a párom. Viszont mesélt érdekes randikról de én leginkább csak nevettem, hogy mik vannak.

(150 centis férfi aki 165-nek mondja magát, mozgássérült aki elvileg szeret túrázni, hangosan és hülyén nevető mozi randis srác, stb)

2021. ápr. 19. 11:26
 12/27 anonim ***** válasza:
56%

Általánosítás: vagyis a meglévő tapasztalatai alapján következtet arra, hogy az emberek nagy része olyan, amilyet megtapasztalt.

De még mindig csak EGY ember tapasztalatai ezek.

2021. ápr. 19. 11:29
 13/27 anonim ***** válasza:
5%

Biztosan van ilyen is, de ha az ellenkezőjét csinálod férfiként, tehát türelmes vagy, próbálsz beszélgetni, lassan "építkezel", akkor megkapod, hogy egy nyomorék vagy, nincsen szexuális kisugárzásdo, barátzónába kerülsz stb.

Semmi se jó és persze minden csak a férfiak hibája...

Nekem van egy haverom aki a tipikus farkáról képet küldözgető ember. És bejön neki. Szóval vannak erre bőven kapható nők, ha nem lennének senki nem csinálná ezt.

2021. ápr. 19. 11:32
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

#10: Sajnos nagyon sokat. De közülük kettő nyíltan is vállalja és még büszke is rá, pedig az egyik egy gyerekes anyuka, aki még kövér is.

A felszínes szemlélőnek nem tűnnek fel, mert nem nyíltan csinálják. A lúzerek esetén csak sodródnak az árral, sajnálják szegényeket, hagyják, hogy udvaroljanak nekik (meg segítsenek a költözködésbe, megcsinálják a kocsit, felfúrják a polcot, stb.) és persze mindig közlik, hogy nekik ez annyira kellemetlen. Idősebb nőknél hangsúlyosabb, a fiatal lányok körül annyi csicska férfi van, hogy nekik nem is kell igazán ennyire eljátszani a hattyú halálát.

A top pasikkal való dugást meg megint diszkréten csinálják. Főleg, hogy minél idősebbek és hátrányosabbak (gyerekes anyukák, túlsúlyosak), annál inkább kompromisszumot kell kötni és a top pasi egyre inkább a kinézetre korlátozódik és esetleg egy buta, bunkó, analfabéta cigánygyerek, akit még a szomszédok előtt is szégyellnek.

Egyik kollégám egyszer udvarolt egy egész csinos 30-as gyerekes anyukának. Még csodálkoztunk is, hogy a nő egész pozitívan fogadta az udvarlást, de ennél nem jutott tovább. Egyszer felhívta magához, hogy ő ért a számítógéphez és ki tudná-e nyomozni, hogy a Facebook ismerőse hova tűnt, mert már két hete nem jelentkezik és aggódik miatta. Egy alja, pózolós, rajoskodós 22 éves cigánygyerek volt, majd végül elmondta neki, hogy összejártak szexelni és többször támogatta őt anyagilag és mindig féltette, hogy bajba keveredik, mert olyan zűrös életet élt.

Ja, munkámból kifolyólag. Hoztak be hozzánk laptopot, szintén dekoratív 28-35 körüli nő, hogy vissza lehet-e csinálni az átutalásokat, mert Skype-on összeismerkedett egy egyiptomi pasival és küldött neki pénzt. Próbáltunk nem röhögni és felvilágosítani, hogy ez egy népszerű csalás, mire ő, hogy ez nem csalás, mert mondták ezt neki a barátnői is, de ő kiutazott Egyiptomba és együtt volt két hetet a férfivel, de aztán haza kellett jönnie és úgy volt, hogy Magyarországra jön és feleségül veszi csak mindig közbe jött neki valami.

Nem magányos idős nő és nem 150 kilós Down-kóros, hanem csinos, dekoratív nő, aki után kapkodnának a férfiak. Neki mégis egy ilyen távkapcsolat kellett, aki jól átverte meg lehúzta őt.

És még ennél jóval több van, csak egyik sem büszkélkedik vele. Mert nőként nem divat felvágni sem azzal, hogy vállalhatatlan lúzereket használsz csicskának, sem azzal, hogy olyanokkal dugatod magad, akiknek nyíltan, bevallottan nem kellesz ennél többre. Ha meg csalás áldozata leszel, akkor örülsz, ha nem kell szülnöd egy félvér gyereket, aki mindig ott marad bélyegként.

2021. ápr. 19. 11:44
 15/27 A kérdező kommentje:
Hatos válaszolónak: köszönöm. Azért kérdeztem mindenkit. A cikk csak egy cikk. Azt reméltem, hogy itt egy csomó értékes hozzászólás születik.
2021. ápr. 19. 11:45
 16/27 anonim ***** válasza:
68%

"aki még kövér is"

Skandallum!

2021. ápr. 19. 11:46
 17/27 anonim ***** válasza:
68%

"Sajnos nagyon sokat."

Bizonyítsd. Kamuszagot érzek.

2021. ápr. 19. 11:46
 18/27 A kérdező kommentje:
17-es után: én is bizonyítékokat szeretnék. Szóval, kik azok, akiket te ismersz?
2021. ápr. 19. 11:52
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkora kamu, amit leír. Ez tipikusan fekszik az ágyban, és így képzeli el a világot. Tök beteg. Vicces is, meg szánalmas is.
2021. ápr. 19. 11:54
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Velem egy tök átlag pasi közölte Tinderen, hogy ő nem fog udvarolni nőknek, mert erre már nincs szükség. A nők felajánlkoznak és udvarolnak neki. Szerinte is nevetséges ez a helyzet, de hülye lenne nem kihasználni. Nem tudom, hogy ez mennyire lehet igaz
2021. ápr. 19. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!