Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Ti randiznátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti randiznátok, járnátok pilótával?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom, hogy ez bizonyos nőknek kizáró ok, mert hogy ritkán látnák egymást nagyon...

Egyrészt, ez nem feltétlenül igaz, de ha ez így is lenne, akkor ez akkora probléma?

Úgy értem, ha nincs is sok közös idő, azt attól még el lehet minőségi módon tölteni... Például ha csak hétvégén találkoztok, de akkor egésznap együtt vagytok. Nem?

Illetve egy pilóta dolgozhat olyan beosztásban is, hogy akár minden este otthon aludhasson...

Meg eleve 28 naponta maximum 100 órát repülhet, úgyhogy a munkaidő óraszámban kevesebb mint az átlag.

Cserében van egy elég jó fizetése, alkalmazotti fizetéshez képest legalábbis mindenképpen jó...

Eddig mit gondoltok? :D

A másik dolog, amit meglepően gyakran hallok mostanában, hogy bizonyos lányok azért nem járnának pilótával, mert elítélik azért amiért közrejátszik a feleslegesen, csupán hedonista célzattal utazó, vagy feleslegesen külföldről rendelgető rétegek kiszolgálásában és ennyi repülés az nagyon környezetszennyező, ilyen “felesleges” dolgok miatt pedig elítélendő... Ezzel tud valaki innen azonosulni, van benne igazság szerintetek? :)

Előre is köszi!

2021. ápr. 12. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem rugalmas munkarendem van, úgyhogy kevés lenne a heti egy találkozás, többet igényelnék a szerelmemből. Orvossal se jönnék össze, aki nem tudna rám időt szánni normálisan.
2021. ápr. 12. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

én kifejezetten pilótát keresek magam mellé, bár nem muszáj ez legyen a munkája, de az csak pozitívum lenne

én is repülök

2021. ápr. 12. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha egyébként van bennünk közös és minden más rendben van vele, akkor nálam nem kizáró ok. Viszont érdekes lenne, mert én nagyon félek a repüléstől, nyaralni sem mennék így, és ez megnehezítené szerintem neki is a velem való életet.
2021. ápr. 12. 16:48
 14/16 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem egy orvossal tervezhetőbb a gyerekvállalás és mindig ott van mögötte, hogy elmehet munkavédelmisnek/háziorvosnak, nem kell kôrházban lennie.

Ha beteg a gyerek, akkor könnyebben megoldja a helyzetet, mint a pilóta és általában pont abban a helyzetben nem akarsz egyedül lenni.

Ezen kívül nagyon stabil a munkája, kicsi a valószínűsége, hogy munaknélküli lesz, ami miatt nem akkora gond, ha a másik fél nem teljesít 100%-osan a munkahelyen, míg azért valószínű, hogy a pilóta egy 20-30 éven belül nehezebben fog munkát találni, ha önvezető repülők lesznek/ ha áttérnek a vasúti közlekedésre európán belül/ha kitör egy háború (vírus) és betiltják az utazást.

Azért az orvosok többsége tud műszakot cserélni, így mondjuk egy születésnap/névnap nem probléma, ahogy az sem, ha 1-2 nappal korábban derül ki valami.

Ha gond van, akkor kér helyettesítést, betegszabit/szabit vesz ki másnapra és ott van melletted, nem reked egy másik országban stb.

2021. ápr. 12. 17:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Volt pilóta párom, aki egy fapados társaságnál dolgozott. Igazából hozzám képest marha sok ideje volt, csak viszonylag össze-vissza, de ez kalkulálható volt, úgyhogy együtt lehet vele élni. Ami nekem kicsit zavaró volt, hogyha ő dolgozott, akkor értelemszerűen megszűnt a világ. Engem zavart, hogy nem tudom bármikor elérni, de ez még ilyen távolságokban egy megszokható életforma, 2-3 óra nem a világ, ha vészhelyzet van sem nagy idő, amíg nem veszi fel a telefont.

Pont akkoriban lett volna lehetősége átszerződni egy nagyobb társasághoz. Rábíztam a döntést, de azért tudta, hogy én ezt nem tudom teljes szívből támogatni. Alapból nem Budapest lett volna a telepített helye, költöznie kellett volna külföldre, velem, vagy nélkülem. Majd a kontinensek közti repülés és az időeltolódás miatt előfordult volna, hogy akár 3-4 napig nem látom és kommunikálni is alig tudunk. Nekem ez már nem ment volna, főleg nem gyerekekkel.

Alapvetően szerintem menő, ha az ember párja pilóta, mindig is felnéztem rájuk, de hogy tudnék-e együtt élni valakivel az nagyban függ a munkaidő beosztásától. Utóbbi esetben nem.

2021. ápr. 12. 19:48
 16/16 anonim válasza:

Nekem a testvérem pilóta és külföldön él a feleségével meg a kiskutyájukkal és tökéletesen elvannak együtt. A feleségének soha nem volt ez probléma, hogy ő pilóta. Egész sokat vannak együtt, jó a beosztása meg sok helyre ment már vele. Persze előfordul, hogy huzamosabb ideig nem tudnak találkozni de utána mindig kitalálnak valami jó kis közös programot. Soha nem volt ez probléma náluk...

Én, ha még nem találtam volna meg A párom és ismerkednék egy pilótával, a foglalkozása miatt nem dobnám. Nekem max annyi lenne a problémám, hogy nem szeretnék külföldre költözni, de valószínűleg ha nagy a szerelem akkor még ebbe is belemennék. :D

2021. ápr. 14. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!