Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nálatok mi a kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok mi a kizáró ok, egy srácban ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 11. 23:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Én nem tudnám típusra megmondani. Van egy zsánerem, de csak egy barátom volt, aki olyan volt.

Engem az érdekel megfog e a srác. A kisugárzása. Hogy legyen benne valami plusz, valami hűha.

Ez nem egy külső dolog, hogy objektívan milyen helyes, milyen ruhája van. Hanem a személyisége. Hogy látok valamiféle másfajta csillanást a szemében.

Ha ez nincs, akkor lehet bármilyen kedves, aranyos, helyes, érdekes, nem tudok vele mit kezdeni egy jó beszélgetésen kívül.

2021. ápr. 12. 08:28
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Elég sok van, milyen irányba menjünk el?

Kizáró ok ha:

-börtönviselt

-erőszakos

-nem akar gyereket

-nem akar házasodni

-utálja az állatokat

-dohányzik

-alkoholista

-céltalan

-túl egoista

-egyszerűen nem tetszik külsőre

2021. ápr. 12. 12:26
 13/19 anonim válasza:
63%
Na örülök, hogy egyik tulajdonságomat sem soroltátok fel 😁
2021. ápr. 12. 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
10: Nem igaz. Ez az őszinte válasz: Ha nincs a felső 20% -ban kinézetben vagy nem éri el a 178centit a magassága.
2021. ápr. 12. 16:24
 15/19 anonim ***** válasza:
20%

12: Hazudsz. Ha találkoznál vele:

[link]

Neki elnéznéd a felsoroltakat.

2021. ápr. 12. 16:31
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem az, ha harapófogóval kell kihúzni belőle mindent. Szintén ilyen ha nem tud érzelmileg közeledni

Külsőben meg tetoválás, dohányzás, pc és ha sorozatgyilkos feje van (ez persze teljeyen szibjektiv)

2021. ápr. 12. 20:19
 17/19 anonim ***** válasza:
15: köszi, de hidd el, nem kéne egy ilyen pasi, ha a felsorolt tulajdonságai meglennének. A vőlegényem top pasi és egyik általam felsorolt kizáró ok sincs benne. Akkor miért nézném el ezeket egy instamodellnek?
2021. ápr. 12. 21:57
 18/19 anonim ***** válasza:
26%
17: Mondjuk az igaz, hogy ha van két 8/10 -es kinézetű fiú, a nők a rendesebbet fogják választani a kettő közül. Nem tudtam, hogy Chaddel jársz.
2021. ápr. 12. 22:35
 19/19 anonim ***** válasza:
34%
#18 Pont hogy nem a rendesebbet fogják választani.
2021. ápr. 13. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!