Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is igaz, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igaz, hogy a szociális média és az információs társadalomban történt drámai felgyorsulás nagyon rossz hatással volt a társkeresésre ?

Figyelt kérdés

Amióta a szélessávú internet közkincs lett teljesen megőrült a világ. A nőket kb lehetetlen meghódítani egyszerű férfi léttel, mindenből a prémiumot várják el.

Én teljesen átlagos emberke vagyok. Tényleg semmi különleges nincs bennem, ez tény. Viszont ettől még normális vagyok, tanult, sportos (nem látványosan gizda vagy izmos) nincs semmilyen mentális betegségem sem. Van munkám, gazdag nyilván nem vagyok. Egyszerűen szinte képtelenség barátnőt találni, pedig abszolút a hozzám hasonló lányoknál próbálkoztam a covid előtt és teszem ezt a társkeresőkön is most ebben a helyzetben. A sikertelenségem mármár komikus lenne, ha nem lennék magányos emiatt. Beszéltem más srácokkal is akik hozzám hasonlóak, ugyan ezt tapasztalják szinte mind.

Szóval flusztráltságomban elkezdstem agyalni, hogy vajon mennyibe ferdítette el a világot ez a műanyag világ ami manapság uralkodik. A legtöbb ember (különösen a nők) instán meg facen felépít egy teljesen fals illúziót magáról és a sok hülye likeolja őket orrba szájba. Ettől ugye teljesen megboldondul az egójuk, ami valahol érthető. Nyilván régen amíg nem voltak ilyen felületek, nem tudtak ennyire durván, mérhetetlen szinten elszállni maguktól (amúgy teljesen indokolatlanul, mert azon kívül, hogy szépek ők is csak emberek ugyebár). Én persze nem ilyeneknél próbálkozom (semmi esélyem), csak a jelenség nagyon zavaró, mert a sokkal átlagosabb lányoknál is megvan ugyan ez a mesterséges toxic egó növelő fertőzés ami elég durván építi lefelé az emberi kapcsolatokat. Szóval elég nehéz egy korban élünk mi átlagos hapsik akik csak normális életet meg családot szeretnénk, mert sajnos az elméletben hozzánk illő átlagosabb lanyok/nők is teljesen ennyire elérhetetlennek tűnnek (élőben is, de társkeresőn meg pláne). Csak én látom így vagy, van más is ezzel hasonlóan ?

2021. ápr. 10. 18:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Félreértesz. Nem tenném kötelezővé a "tábort".

Akkor lenne ennek értelme, ha választható lenne (vagy bizonyos engedményeket lehetne érte kapni, pl. le lehet vele írni az 50 óra szociális munkát) és ingyenes.

Cserébe pár napig valamennyit dolgozni kéne, és utána jöhetnek az ingyenes programok. Ezzel némileg a munkaerőhiányt is lehetne enyhíteni, sokan rájönnének a munka értékére, fontosságára, és, mint feljebb írtam, társas kapcsolatok is kialakulhatnának.

Az "elhagyom az országot" dumát ne keverjük ide. Tudom, hogy minden nyugati ország jobb, mint M.o, de amíg így állunk hozzá, nem is lesz változás. Ha csak mindenki annyit gondolkozna azon, hogy lehetne jobb ez az ország, hogy pár sort tudjon erről írni, máris egy kicsivel jobb lenne itt az élet.

2021. ápr. 12. 09:32
 32/33 anonim ***** válasza:
60%

Sose volt annyi programlehetőség, mint manapság. Manapság is rengetegféle tábor és program van, ezek közül több is ingyenes. Aki most nem tud ismerkedni, az akkor se tudott volna. Elég megnézni, hogy mennyi közösség épül a hobbikra, amiken már eleve van az embereknek egy közös alapja.

/Félreérthető voltam, én már elhagytam. A saját baráti körömből kiindulva a többség így tett, mert senki nem fog olyanokért dolgozni és változtatni, ahol máshol nem kéne, mert alapvetőek./

2021. ápr. 12. 09:41
 33/33 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezekben a "ismerkedős munkatáborokban" nem lehet embereket válogatni. Én pl. fehér ember vagyok, kék szemekkel és nem kívánok romákkal együtt tartózkodni sem, bunkó a viselkedésük általában 80%-ban. Az utcán is igyekszem őket kerülni. Tehát elég sok probléma van, olyat meg nem lehet, hogy válogatott, normális emberek legyenek abban a táborban. Pl. én sportolok és van egy csapat vegyesen, nők, férfiak. Meg kell mondanom a százból nekem normális kb. olyan 5-10 ember.
2021. ápr. 12. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!