Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igaz, hogy a szociális média és az információs társadalomban történt drámai felgyorsulás nagyon rossz hatással volt a társkeresésre ?
Amióta a szélessávú internet közkincs lett teljesen megőrült a világ. A nőket kb lehetetlen meghódítani egyszerű férfi léttel, mindenből a prémiumot várják el.
Én teljesen átlagos emberke vagyok. Tényleg semmi különleges nincs bennem, ez tény. Viszont ettől még normális vagyok, tanult, sportos (nem látványosan gizda vagy izmos) nincs semmilyen mentális betegségem sem. Van munkám, gazdag nyilván nem vagyok. Egyszerűen szinte képtelenség barátnőt találni, pedig abszolút a hozzám hasonló lányoknál próbálkoztam a covid előtt és teszem ezt a társkeresőkön is most ebben a helyzetben. A sikertelenségem mármár komikus lenne, ha nem lennék magányos emiatt. Beszéltem más srácokkal is akik hozzám hasonlóak, ugyan ezt tapasztalják szinte mind.
Szóval flusztráltságomban elkezdstem agyalni, hogy vajon mennyibe ferdítette el a világot ez a műanyag világ ami manapság uralkodik. A legtöbb ember (különösen a nők) instán meg facen felépít egy teljesen fals illúziót magáról és a sok hülye likeolja őket orrba szájba. Ettől ugye teljesen megboldondul az egójuk, ami valahol érthető. Nyilván régen amíg nem voltak ilyen felületek, nem tudtak ennyire durván, mérhetetlen szinten elszállni maguktól (amúgy teljesen indokolatlanul, mert azon kívül, hogy szépek ők is csak emberek ugyebár). Én persze nem ilyeneknél próbálkozom (semmi esélyem), csak a jelenség nagyon zavaró, mert a sokkal átlagosabb lányoknál is megvan ugyan ez a mesterséges toxic egó növelő fertőzés ami elég durván építi lefelé az emberi kapcsolatokat. Szóval elég nehéz egy korban élünk mi átlagos hapsik akik csak normális életet meg családot szeretnénk, mert sajnos az elméletben hozzánk illő átlagosabb lanyok/nők is teljesen ennyire elérhetetlennek tűnnek (élőben is, de társkeresőn meg pláne). Csak én látom így vagy, van más is ezzel hasonlóan ?
Értem én, de a kérdés arra irányult, hogy a nők nagyon nagy mennyiségű olyan visszacsatolást kapnak a világtól az internet miatt ami szerintem nagyon túlzás. Nyilván van kivétel is, de a nagy többségre teljesen igaz ez. Régebben ugye sokkal kevesebb férfi előtt lehettek jelen, mivel az információ nem volt ennyire gyorsan átadható és fogadható.
12-es ??? Nem értem ezeket mire írtad. Végig azt írtam, hogy hozzám passzoló átlagos nőkkel próbálkoztam és az instát meg ezeket csak példaként hoztam fel, hogy a legtöbb mai fiatal nő ott építi az egóját a csillagos égig, holott valójában pedig nem feltétlenül van mire ugyebár.
Ráadásul számomra az átlag nők már bőven szépek és nem megalkuvásból szeretnék velük ismerkedni. Egy átlagos nő sokkal természetesebben szép mint az ilyen önjelölt hercegnők. Viszont nagyon sok átlagos nő/lány is az instán meg a face-n mire eléri a 25öt már egy teljes álomvilágban él és ha esélyt szeretnél nála, akkor ennek megfelelő kell legyél ahogy látom.
Akkor kérd meg a férfitársaidat, hogy az egyszerű, hegymászós képemhez ne írják oda, hogy "cicis kép mikor lesz?". Hidd el nekem, a legtöbb férfi reakció számomra és a nők többségének számára inkább taszító.
Vannak magamutogató nők - na és? Senki nem kötelez, hogy foglalkozz velük. Én se foglalkozok a csak szexre menő és ostoba férfiakkal.
Igen, manapság már nem elég, ha férfi vagy. Neked se legyen elég, hogy a másik nő. Nekem például kell a szimpátia és a külső vonzalom, valamint közös érdeklődések, hobbik. Ezek nélkül mi értelme egy kapcsolatnak? Az, hogy normális vagy, az még egy barátsághoz is kevés.
A barátomat akkor ismertem meg, amikor egy múzeumban kezdtem el dolgozni, akárcsak ú (bár más részlegesen). Bőven van lehetőséged megtalálni a neked való párt, csak tagadhatatlan, hogy azért tenni kell. Például eljársz olyan közösségekbe, ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak.
26/N
15-ös azért mert te nem érted még nem értelmetlen.
17-es te valamit nagyon félreértettél. Nem a magamutogatás a gond, illetve azzal se értek egyet, de most nem ez volt a kérdés.
Régen egy csajnak volt mondjuk 100 udvarlója az élete során, ma ez a szám 12 évesen megvan neki, ha kitesz 1-2 csücsörítős képet face-re vagy instára. Mire 15 lesz ez a szám legalább 1000 és mire 25 lesz ez a szám szerintem 100000 is lehet. A számok persze csak reprezentatívak.
Bulik, társkereső, face, insta, ma meg az idióta tictoc is, mindenki tudatja vele, hogy "cicis kép nincs?". De ez is pontosan érdeklődést az irányába attól, hogy erősen kifogásolhatú a stílus. Itt pont az a lényeg, hogy sokszorosan annyi érdeklődést kap fiúktől/férfiaktól mint régen kapott volna. Ettől pedig hatalmas elvárások, irreális álomvilág és borzasztó egó alakul ki.
Mondtál egyébként egy érdekes dolgot "Igen, manapság már nem elég, ha férfi vagy." Szerinted mit kéne akkor tennem, de most komolyan ? Mi kell nektek ahhoz, hogy valakire férfiként tudjatok nézni, ha az nem elég, hogy férfi ?
18-as irigylem a generációdat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!