Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők csak a versenyszférában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők csak a versenyszférában dolgozó pasikat veszik észre? Ezek szerint ha én sima átlag biológus vagyok és kettőig tudok számolni, akkor tárt karokkal várnak ott 35 évesen (10/9 kommentelő leírja, hogy miért nem dolgozol a versenyszférában)?

Figyelt kérdés

Angolul elgügyögök, 4-edjéra átmentem a középfokú angolon. Matekból nulla vagyok, informatikában alapfokú ismereteim vannak. De most kiindulok a gykból,, csak azt nem vesznek a versenyszfrába, aki nem jelentkezik oda és meg tud szólalni". Ennyire egyszerű? Ha nem, akkor milyen jogon várnak el nettó 400 ezres bért egy pasitól? Számomra egy felfoghatatlan.

,,85/86 anonim ***** válasza:

84 elhiszem, csak erre nem lehet egy család életét alapozni. Nekem is van művészeti képzettségem, de nem szeretnék éhenhalni, úgyhogy a versenyszférában dolgozom. Úgy gondolom, kifogásokra alapozva nem lehet építkezni. Megoldást kell arra találni, hogy legyen az embernek egy normális bevétele.

ma 13:37

Privát üzenet

Szerinted a válasz nem hasznos.

86/86 A te válaszod:

ok. Szólj, hogy vegyenek fel a versenyszférába, éppen csak átmentem a nyelvvizsgán 4-edszerre közép angolon (nem fog menni magasabb szinten, köszi), matekból és gazdaságis dolgokból gyenge vagyok. Biosz, kémia jöhet. Nem annyira könnyű az, keveseket vesznek fel a versenyszférába, ha jól tudom. Mert mindenhol osztják az észt itt az oldalon.

,,csak erre nem lehet egy család életét alapozni.,,- ott a nő, keressen ő többet, engem nem zavar, sőt örülnék neki. És nem, nem okozna bennem frusztrációt 1%-ban sem, ha többet kap pl 150 nettóval. És nem, nem kellene egy ft sem az ő pénzéból. Szálljon be mindenbe fele-fele arányban, a maradékból amit félretest, ami ugye az ő pénze lenne zömmel, abból elmehetnénk nyaralni."

2021. ápr. 8. 17:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Van egy rossz hírem. Senki nem érdekel, hogy miből van nyelvizsgád! Én versenyszf.ban dolgozom, és ha interjuztatok, mindig beszélgetek a jeloltekkel. A papír nem számít...
2021. ápr. 8. 19:20
 12/20 anonim ***** válasza:
52%

"De nekem is igényem van a rendes, normális nőre."

- Nekem meg igényem van jól kereső pasira. Nem tudom magamat megerőszakolni, hogy ne vágyjak gyerekre, ne vágyjak szép házra, utazasra stb.

2021. ápr. 8. 19:22
 13/20 anonim ***** válasza:
18%
Gáz ez a nyafikázás. Azzal dugnak aki sokat keres. Nettó 200-al kiröhögnek.
2021. ápr. 8. 19:51
 14/20 anonim ***** válasza:
29%
Még a dupplája is kevés egy férfitől. Nőtől már OK.
2021. ápr. 8. 19:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Vagy ha a kinézeted vagy a (nők számára vonzóság szempontjából) a személyiséged kiemelkedő, akkor nem várnak el (akkora) nagy fizut.
2021. ápr. 8. 19:59
 16/20 A kérdező kommentje:

Még a dupplája is kevés egy férfitől. Nőtől már OK.

ok, ha neked 400 ezer duplája kevés, akkor te valami nagyon menő vállalkozó lehetsz.

2021. ápr. 8. 20:02
 17/20 A kérdező kommentje:

Vidéken a banki pultos ügyintézők (átlag jutalékkal együtt számolva!) nettó 250, Pesten nettó 300 ezer körül keresnek.

Én szívesen elmennék ilyenre, csak nem nagyon látok meghirdetve ilyen pozíciókat.

2021. ápr. 8. 20:03
 18/20 anonim ***** válasza:
400 ezret vagy többet az alkalmazottként dolgozó emberek nagyjából 15%-a keres Magyarországon. (KSH)
2021. ápr. 8. 20:04
 19/20 A kérdező kommentje:

400 ezret vagy többet az alkalmazottként dolgozó emberek nagyjából 15%-a keres Magyarországon. (KSH)

Hiába, ezek szerint ez nem igaz, láthatod, hogy az imént írták le, hogy még a duplája is kevés. A nőtől meg nem elvárható ugyanaz? Dehogynem, fifty-fifty.

2021. ápr. 8. 20:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem versenyszféraban dolgozom és nagyon nem volt olyan,hogy 1,2hónapnál tovább lettem volna egyedül.Ami volt hosszabb (4hónap),az azért volt,mert kicsit tul kellett tennem magam rajta,és nem azért,mert nem mérnök vagyok.

Valójában visszagondolva fiatalabb eveimre 18-25 egyszer sem a keresetem,vagy a munkahelyemből adódtak a gondok,hanem mert legtöbbször túlságosan váltogattam a partnereimet.Magyarán fiatal tini/férfiként még a mennyiség számított,és nem a minőség.

Nem értem ezt a "merkantlistakapcsolat" pozícióbeli társkereséses hozzáállást.Vagy ez csak itt a gyakorin van ennyire kihegyezve?

2021. ápr. 9. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!