Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az Onlyfansen milliárdossá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Onlyfansen milliárdossá váló nők tömkelege annak köszönheti a sikerét hogy a nők úgy általában önző módon választanak párt és rengeteg férfi marad szex nélkül?

Figyelt kérdés

Férfiak milliói nem jutnak szexhez mert a nők az alfák után mennek és állnak be hozzájuk akár 55. ürítőnek is. Ezért sok férfi kénytelen volt az interneten némi szexualitáshoz jutni. A nők itt is mocskos módon pénzt csinálnak mindenből és gazdagodnak az onlyfans nevű szennyekből. A férfi szexnyomor kihasználásának magasiskolája. Nem csak a prostitúcióból gazdagodnak hanem már onlyfansbôl is, ahol ráadásul A SEMMIRE kapják a rengeteg pénzt. Néhány fotó és pörögnek a milliók. Ez bizony azon nők hibája akik undorító módon nem megfelelően választanak párt, ezért férfiak hatalmas tömegei maradnak szex nélkül. A nők egy alfának bármit megtesznek, simán csalják vele a rendes bétát. Gusztustalan. El kellene jönnie a szexuális forradalomnak, ahol leszámolnak az onlyfansos mocskokkal, akik a férfiúi szomjúságon gazdagodnak.

F/32

2021. ápr. 8. 08:52
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
97%
Ilyenkor mosolyogva nosztalgiázom az összes pillanaton, amikor jó durván elküldtem a búsba a hozzád hasonló nyomorékokat. :)
2021. ápr. 8. 11:30
 22/54 anonim ***** válasza:
96%
A kis fikcióid helyett próbálj érdemben reagálni a válaszolók felvetéseire.
2021. ápr. 8. 11:51
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

#22 Milyen exed? A kérdésedben férfiúi szomjúságról rinyálsz, meg hogy csak a neten jutsz szexualitáshoz.

Mindenesetre még fantáziának is ocsmány amit leírtál. Torz testben torz lélek. (Bár ez a lélek esetedben nem megfelelő kifejezés.)

2021. ápr. 8. 11:58
 24/54 anonim ***** válasza:
90%

‘Én is mosolyogva nosztalgiázom azon amikor megcsalt az exem és belevagdaltam a fejét a falba :)‘

aztan felebredtel a nedves almodbol? nem tudom, melyik a szanalmasabb, ha ez tenyleg megtortnet, vagy ha ilyesmikrol kezpelegsz.. beteg az agyad. csak nehogy valaki megunja es egyszer a te fejedet is belevagdalja a falba.

2021. ápr. 8. 12:12
 25/54 anonim ***** válasza:
95%

22

Elég szánalmas kontrázás volt. Az általam jó okkal rommá alázott nyomorékok és te közötted jó adag párhuzam van, míg a hűtlen (kamu) exed és köztem zéró. :) Ha pedig tényleg megtörtént, és erre büszke vagy, az egyedül téged minősít, és mégiscsak legalább annyiban jól választanak párt a nők, hogy te nem kellesz a kutyának sem.

2021. ápr. 8. 12:18
 26/54 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy történt ilyesmi, annyira elvette az eszét a nő hiány, hogy már ilyen beteges fantáziái vannak. Inkább menne az ilyen k.vázni, kicsit lenyugodna, mielőtt valóban kárt tenne valakiben.
2021. ápr. 8. 12:27
 27/54 anonim ***** válasza:
100%

Hol a tökömben lesznek ezek milliárdosok? Lassan mindenki ezt csinálja, tök fregmentált a piac.

+ ha ő ezzel foglalkozik és vállalja, hogy nem kap majd rendes mnkát, az ő dolga.

De addig fogják ezt csinálni, amíg az INGYENES ponró helyett a sok kuksijancsi inkább pénzt ad...Mindkettőhöz csak gratulálni tudok.

2021. ápr. 8. 12:56
 28/54 anonim ***** válasza:
0%
Igen, átmenetileg szabad kezet kaptak mindenben, gyakorlatilag következmények nélkül. Hálásak is érte ahogy látod. De a teremtésben az inga mindig visszaleng, tehát idővel vagy így vagy úgy de alább fog hagyni a dölyfös pofa.
2021. ápr. 8. 13:56
 29/54 anonim ***** válasza:
100%

Te írtad ki azt a kérdést is, ahol a nők ujraelosztását koveteled?

Csak mert választ ott sem kaptam.

2021. ápr. 8. 14:26
 30/54 anonim ***** válasza:
97%
#28: Látom, te is félóra ebédutáni internetet kaptál a sárga házban.
2021. ápr. 8. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!