Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Onlyfansen milliárdossá váló nők tömkelege annak köszönheti a sikerét hogy a nők úgy általában önző módon választanak párt és rengeteg férfi marad szex nélkül?
Férfiak milliói nem jutnak szexhez mert a nők az alfák után mennek és állnak be hozzájuk akár 55. ürítőnek is. Ezért sok férfi kénytelen volt az interneten némi szexualitáshoz jutni. A nők itt is mocskos módon pénzt csinálnak mindenből és gazdagodnak az onlyfans nevű szennyekből. A férfi szexnyomor kihasználásának magasiskolája. Nem csak a prostitúcióból gazdagodnak hanem már onlyfansbôl is, ahol ráadásul A SEMMIRE kapják a rengeteg pénzt. Néhány fotó és pörögnek a milliók. Ez bizony azon nők hibája akik undorító módon nem megfelelően választanak párt, ezért férfiak hatalmas tömegei maradnak szex nélkül. A nők egy alfának bármit megtesznek, simán csalják vele a rendes bétát. Gusztustalan. El kellene jönnie a szexuális forradalomnak, ahol leszámolnak az onlyfansos mocskokkal, akik a férfiúi szomjúságon gazdagodnak.
F/32
#22 Milyen exed? A kérdésedben férfiúi szomjúságról rinyálsz, meg hogy csak a neten jutsz szexualitáshoz.
Mindenesetre még fantáziának is ocsmány amit leírtál. Torz testben torz lélek. (Bár ez a lélek esetedben nem megfelelő kifejezés.)
‘Én is mosolyogva nosztalgiázom azon amikor megcsalt az exem és belevagdaltam a fejét a falba :)‘
aztan felebredtel a nedves almodbol? nem tudom, melyik a szanalmasabb, ha ez tenyleg megtortnet, vagy ha ilyesmikrol kezpelegsz.. beteg az agyad. csak nehogy valaki megunja es egyszer a te fejedet is belevagdalja a falba.
22
Elég szánalmas kontrázás volt. Az általam jó okkal rommá alázott nyomorékok és te közötted jó adag párhuzam van, míg a hűtlen (kamu) exed és köztem zéró. :) Ha pedig tényleg megtörtént, és erre büszke vagy, az egyedül téged minősít, és mégiscsak legalább annyiban jól választanak párt a nők, hogy te nem kellesz a kutyának sem.
Hol a tökömben lesznek ezek milliárdosok? Lassan mindenki ezt csinálja, tök fregmentált a piac.
+ ha ő ezzel foglalkozik és vállalja, hogy nem kap majd rendes mnkát, az ő dolga.
De addig fogják ezt csinálni, amíg az INGYENES ponró helyett a sok kuksijancsi inkább pénzt ad...Mindkettőhöz csak gratulálni tudok.
Te írtad ki azt a kérdést is, ahol a nők ujraelosztását koveteled?
Csak mert választ ott sem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!