Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lefeküdtem a randipartneremmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a randipartneremmel, viszont biztos vagyok benne, hogy ő még mással is találkozgat. Normális, hogy rosszul esik?

Figyelt kérdés
3x randiztunk, a harmadikon le is feküdtünk. Tudom, lehet, hogy hiba volt, de most már mindegy. Sajnos úgy érzem, hogy találkozik közben másokkal is (eltűnik furcsa időpontokban, utána nem jelentkezik, csak sokkal később), legalábbis mesélte még múlt héten, hogy volt randin az azelőtti héten is, mert rákérdeztem. Nyilván, nem tartozik nekem egyelőre semmivel, de én, ha jól érzem magam valakivel, nem szeretek közben mással is ismerkedni és nem is esik jól, ha a másik ezt csinálja. Ez normális vagy túlreagálom?
2021. ápr. 7. 07:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%

"Igazából, az eddigi tapasztalataim alapján az nagyjából tök mindegy volt, hogy kivel mikor feküdtem le."

ahhhaaaa tapasztalat. Hát nem. Nem dobod oda magad bizonytalan randikák után, oké? Mert bizony a fiúknál ez sokszor red flag és nem fognak komolyan venni. Kérlek ilyet ne csinálj többet, legyen egy kis tartásod.

9-essel értek egyet.

2021. ápr. 7. 11:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy teljesen hülyeség, de nem gondolnám, hogy attól majd jobban fogok kelleni, ha váratok valakit x hónapig. Azért írtam, hogy ilyesmire is volt példa és ugyanúgy nem lett semmi, mint azzal, akivel hamarabb lefeküdtem.
2021. ápr. 7. 20:19
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, de te ezt honnan tudod kinek kellesz? Es minek akarsz ennyire gorcsosen kelleni?

Szoval akkor erzed hogy kellesz valakinek, es akkor erzed magad biztosnak, ha odadobod magad?

Te nem gondolod. De en meg sajat tapasztalatbol is tudom, hogy aki csak ugy odaadja magat azt nem tudom komolyan venni, nem erzem, hogy hosszu tavra tervezne.

Nem olvastam hany eves vagy, de ha 25 alatt, akkor nem csoda ha a pasik nem komolyak. Akkor sok sracnak a mennyiseg szamit, a tobbseguk ezt kinovi idovel.

Tenyleg sajnalom, hogy ma vagy az van, hogy a nonek senki nem jo, vagy a bizonygalannak is egybol odadobja magat.

Ennel tobbet nezek ki beloled.

2021. ápr. 8. 07:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Jaj, úgy látom, nem jött át, hogy mit szerettem volna mondani. :(
2021. ápr. 8. 08:40
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
hát nem mucika
2021. ápr. 8. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!