Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a randipartneremmel, viszont biztos vagyok benne, hogy ő még mással is találkozgat. Normális, hogy rosszul esik?
"Igazából, az eddigi tapasztalataim alapján az nagyjából tök mindegy volt, hogy kivel mikor feküdtem le."
ahhhaaaa tapasztalat. Hát nem. Nem dobod oda magad bizonytalan randikák után, oké? Mert bizony a fiúknál ez sokszor red flag és nem fognak komolyan venni. Kérlek ilyet ne csinálj többet, legyen egy kis tartásod.
9-essel értek egyet.
Bocs, de te ezt honnan tudod kinek kellesz? Es minek akarsz ennyire gorcsosen kelleni?
Szoval akkor erzed hogy kellesz valakinek, es akkor erzed magad biztosnak, ha odadobod magad?
Te nem gondolod. De en meg sajat tapasztalatbol is tudom, hogy aki csak ugy odaadja magat azt nem tudom komolyan venni, nem erzem, hogy hosszu tavra tervezne.
Nem olvastam hany eves vagy, de ha 25 alatt, akkor nem csoda ha a pasik nem komolyak. Akkor sok sracnak a mennyiseg szamit, a tobbseguk ezt kinovi idovel.
Tenyleg sajnalom, hogy ma vagy az van, hogy a nonek senki nem jo, vagy a bizonygalannak is egybol odadobja magat.
Ennel tobbet nezek ki beloled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!