Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nőket csak bizonyos esetekben zavarja a vagyoni különbség?
30: csak azt válaszold meg nekem, hogy egy ilyen kommentet minek odaírni egy olyan megjegyzés alá, ahol direkt odaírtam, hogy nem KELL engem senkinek sem finanszíroznia, mert finanszírozom magamnak a "luxusaimat". Ha még egy olyan nőnek okádta volna vki ezt oda, aki leírta volna, hogy a pasitól várja el, megértem. De azon kívül, hogy egy jót odamond, kiröhög, mi értelme van?
Én voltam a svéd modelles válaszoló is - le is lehet a tejet ám fejni, és cumisüvegből etetni a babát. Amúgy meg felezik a gyes-es időt, és az apa nyilván nem a szülés utáni első 1-2 hétben marad otthon a gyerekkel.
Érdemes amúgy megnézni DTK Elviszlek magammal műsorából azt a részt, ahol Bach Kata és Wunderlich József színészpárral készült interjú... kettejük közül a pasi maradt otthon a gyerekükkel, mert úgy jött ki, aztán rendesen felnőtt a gyerek, és szeretve is van.
37
Miért adná lejjebb? Miért adjuk lejjebb, ha kaphatunk jobbat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!