Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő szemében kerülendő vesztes egy olyan férfi, aki 30 évesen a szüleivel él?
Kedves 19! Sokan vagyunk úgy,hogy itthon 30 felett,mosunk főzünk takarítunk,kertészkedünk, haverom pl a házat csinosítgatja....
De 10ből max 1 nőt érdeel ez. A maradék 9nél egy mondattal el lehet vágni magam.
Tisztelt 20as! Nem tudom mennyi túlzás volt a mondandódbab,de olybá tünt az egészséged árán is....zacskós leves nyomorgás.
Sajnos az életben a baj dominó elv szerint jön. Főiskola,diákhitel, nem tudtam befejezni.....
27 évesen összejöttem egy "bárány bőrbe bújt ravasz rókával" mikor észrevette a lány hogy szeretem,hajszálabként lehúzós üzemmódba kapcsolt,akkor tértem magamhoz amikor már nem dolgozott,cigiből nem volt elég 1doboz neki/nap de ő közös albérletet akart(én fizessem). Okés ez minimális veszteség volt,jött egy fiatal használt autó (29 voltam) 1 évet szántam a rendbe tételére 30 max 31 éves koromban, jöhet a ház . Sajnos mai napig sem tudom hogy de balesetet okoztam. Autó ment a bontóba,autómentő,ügyvéd,bíróság ....szűk milliós minusz. Hónapokig nem tudtam dolgozni,gyógyszer viszont kellett.
Akkortájt egy kisebb családi ház aglomerációban,vagy itt a városban egy 1,5szobás lakás 8 millió volt. Ma 15. :( Van fundamentám hitel kellene, de legtöbb eladótól a normális jó áron hírdetett ház két hét alatt elmegy (készpénzes vevőnek ?)
Így lehet a lúzer otthon lakó pasik gödrébe becsúszni.
Nem. Én legalábbis nem ezt tapasztalom.
Látom valami zűr van veled, ha újra és újra kiírod ezt a kérdést.
Te bizonyára erre a tényre akarod fogni a sikertelenségedet, ezért nem vagy hajlandó önvizsgálatra.
26
Kisfiam! Nem téged szednek fel, te szeded fel a nőt!
Egyebként 30 évesen szerontem gáz amyuval elni
28
Halkan kerdezem, hogy hogyan lesz megoldva az intim egyuttlet, ha nem elsz egyedul????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!