Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig van értelme keresni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig van értelme keresni a párom, csak rajtam múlik, hogy lesz-e családom?

Figyelt kérdés

Évek óta egyedül vagyok, vágynék a szerelemre.

Mindent megtennék ha lenne kiért, mert már tudom milyen amikor nincs mellettem senki.

Szeretnék családot, szeretnék normális életet élni, amiben legalább egyszer boldog lehetek.

Egy nő meddig keresheti a párját?

Mikor késett el vele?

2021. ápr. 3. 22:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudnál itt linkelni egy-két olyan férfi típust, akit te általában vonzónak (esélyesnek) találsz?
2021. ápr. 4. 00:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos láttalak már, de nagyon sajnálom szívem mi nem jönnénk össze mert én nem akarok gyereket.

Sajnálom.

Tovább kell keresned.

2021. ápr. 4. 07:31
 13/17 anonim ***** válasza:
36%
Én gyereket nem, de párt szeretnék. (F39)
2021. ápr. 4. 07:44
 14/17 anonim ***** válasza:
53%

40 éves korig. Utána már a gyerek vállalás is problémásabb, és te is csúnyulni kezdesz. DE!!!! Van olyan kb a nők 5%-a, akik 40 fölött pendülnek ki. De akkor nagyon durván.

Akkor lesznek igazi bombázók. Van aki gyerek szülés után. Akkor ki szélesedik a csípője háromszorosára nő a cici eltünnek a pattanások meg ilyesmi. Ez mondom... A nők kb 5%-a

2021. máj. 16. 21:38
 15/17 Noren1989 ***** válasza:

Keresni keresheted ítéletnapig 😅

A realitàsok talajàn maradva, ha gyermeket is szeretnél, 35éves korodig megkellene talàlni a nagy Ő-t.

Hàny éves is vagy? Tàrsasàgban elvagy, van baràti köröd? Ott senki nem szimpatikus?

2021. máj. 17. 07:39
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék konkrét példákat linkelni, mert a skála széles, és ha valaki lát egy képet, egyből elkezdi magát összemérni vele, miközben lehet éppen ő is bőven beleesik a skálába.

Külső jegyekre, arcra nincsenek kikötéseim, csak ápolt legyen.

Alkatra lehet átlagos, vékony, vagy néhány plusz kilóval több, de még az egészséges határokon belül.

2021. máj. 17. 18:26
 17/17 anonim ***** válasza:

"Egy nő meddig keresheti a párját?"

Holnap délig. (Akkor jár le a beadási határidő, legalábbis nálam. 38/F)

2021. jún. 15. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!