Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme élni ha nagyon nem megy a társkeresés és családom se lesz soha?
Figyelt kérdés
Még sose volt barátnőm de még alkalmi se. Van értelme élni? Nem megy se a társkeresés se a barátkozás. Nálam antiszociàlisabb ember nincs. De ha most lenne barátnőm se tudnék családot alapítani mert még semmit nem éltem. Sokszor gondolok rá mennyivel jobb lenne nem élni. 28F2020. okt. 26. 22:00
1/9 A kérdező kommentje:
Mármint fizikailag nem élni
2020. okt. 26. 22:00
2/9 A kérdező kommentje:
Mert amúgy most sem élek, csak vagyok.
2020. okt. 26. 22:00
3/9 anonim válasza:
Akkor pl találj valami értelmet az életednek. Menj pszichológushoz, fejleszd magad, keress hobbit, csinálj valamit.
Kivéve ha nem akarsz, ha jól elvagy így, felőlem aztán tökmindegy.
4/9 anonim válasza:
Neked kell eldöntened, hogy ami van vagy a Maximum amit el tudsz érni a maximum amit ki tudsz hozni az életedből, az elegendő e számodra ahhoz, hogy legyen értelme élned.
5/9 anonim válasza:
Miért lenne jobb nem élni? Előbb utóbb úgyis meghalsz. A halálról nem fogsz lemaradni, az életről viszont igen. Össze kéne kapnod magad és olyan dolgokkal tölteni a szabadidődet, ami boldoggá tesz.
6/9 anonim válasza:
Pedig a férfiak szerint a nők semmit se érnek, lenézik őket. Akkor mégis miért akar meghalni több férfi is a magány miatt?
7/9 anonim válasza:
Ne erőltesd, valóban nem érnek annyit a nők és a kapcsolat, hogy emiatt bánkódj. :) Keresd másban a boldogságot.
8/9 A kérdező kommentje:
6. Én ilyet sose mondtam és nem is gondolok ilyesmit. Szerintem férfiak és nők között is vannak normálisak, meg nem normálisak is. Egyébként az ember társas lény, társ nélkül nem lesz boldog max elhiteti magával, szerintem.
2020. okt. 27. 08:03
9/9 anonim válasza:
Miért gondolod magadról antiszociális vagy, hogyha vágysz az emberi kapcsolatokra? Tőled függ, hogy lesz családod, gondolj vissza mit tettél eddig, mi miatt nem lett kapcsolatod, miért nincsenek barátaid? Ha nem találod rá a választ mindenképpen menj el pszichológushoz, mert nem normális öngyilkosságon gondolkozni, segíteni fog, hogyan változtass a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!