Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal, hogy autoimmun beteg lettem végérvényesen 0 esélyem lett arra, hogy szűz pasiként a jövőben családom lehessen?
Nevelőapámnak is hasonlója van, mégis álompár édesanyámmal :)
A betegségednél nagyobb gond a felfogásod. Az fog igazán hátráltatni.
Bemerevedik, becsontosodik a gerinc? Fúú bakker...
Sajnálom!
Nekem születési rendellenességem van. Ez abban merül ki, hogy tyúkmelles vagyok és sajna örökletes. Faternak is van.
Amúgy a csajokba bele van kódolva, hogy a legegészségesebb egyedet tartják vonzónak. Ez nyilván a szaporodással függ össze és azzal, hogy még nem fejlődött tovább az agyuk.
Figyelj, mindenkinek megvan a saját nyomisága, nem szabad, hogy ez határozzon meg téged. Az egyik mentőorvos tanárom mondta, hogy nincs egészséges ember, csak olyan, akit nem vizsgáltak meg elég alaposan.
Ez ne hátráltasson semmiben!
Először is nagyon sajnálom, hogy ezzel diagnosztizáltak, nehéz lehet feldolgozni. Nem egyszerű az eseted, nyilván egy bizonyos ponton közölni kell az aktuális barátnővel, mire számíthat. 30 év alatt egyébként még ki is fejleszthetnek valamit, ami segíthet rajtad, szóval próbálj pozitívan hozzáállni.
Szerintem a te esetedben jelenleg a nagyobb probléma, hogy még nem volt barátnőd, és ez nincs összefüggésben a betegségeddel. Gondolom fogalmad sincs, mégis hol lehetne ismerkedni, gyakorlatilag sehol. Úgy vettem észre, aki legkésőbb egyetemen nem talált párt, gyakorlatilag veszett ügy.
Én 25 vagyok, lány, még sosem volt barátom. Nálam nehezítésnek ott van, hogy valószínűleg Aspergeres vagyok (folyamatban a kivizsgálás), így ha valaki udvarolna se venném észre, barátaim sincsenek, gyereket pedig nem szeretnék, mert ez sajnos nagyon is öröklődik. Én vettem észre magamon a tüneteket, de most már nem vagyok fejleszthető, úgyhogy game over. Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy nagyon sok embernek van olyan betegsége, állapota, amit úgy gondol, nem tudna elfogadni senki.
#6: Én se akarok getzi lenni, de egyrészt nekem baromi nagy segítség lenne a jövőben, cserébe a leendő gyermekem "csak" 20% eséllyel örökölné azt a gént ami ezt a betegséget kiváltja (és az aktiválást is meg lehet előzni egészséges/stresszmentes életmóddal, ami nekem nem sikerült) arról nem is beszélve, hogy őt nagy valószínűséggel már jól fogják tudni gyógyítani (ha egyáltalán örökölné), mert akkora annyira fejlett lesz már az orvostudomány. És az se mellékes, hogy esetleg találok olyan nőt, akivel leélhetek egy egész életét és abban a korban már valószínűleg neki is szükséges lesz némi gyermeki gondviselésre.
Persze ezt nagyon kevés nő hajlandó és képes végiggondolni.
Uh, szép kis odaszúrás.
Te azt nem vagy képes végiggondolni, hogy lehet, hogy a gyereked külföldön fogja élni az életét. És inkább fizetne a szakszerű ellátásodért, minthogy egy utcában lakjon veled. Amiért nem lehetne hibáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!