Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikre költsem a pénzem, ha sikeres akarok lenni a nőknél?
21: Felteszek a Tinderre egy motoros képet, amivel menőbbnek tűnhetek. Közben egyébként sokat fantáziálok arról, hogy kimotorozzak a városi világból, tehát lehet jó hobbi lenne.
Ami különbség, hogy a kizárólag hobbiból vásárolt motor egy Triumph café racer lenne, így meg inkább egy lányoknak tetsző kényelmes versenymotort veszek.
"Inkább a belsődre gyúrj, van mit!":
Múlt héten néztem 25 órányi Szabó Pétert és voltam pszichológusnál is. Elvileg komoly jellemfejlődést értem el. Hogyan jelezzem ezt a Tinderen?
Az, hogy megnézted, attól nem leszel okosabb. Ha én megnézek egy fizika előadást, akkor atomfizikus leszek? Ennyit ért a mondandód. Ha minőségre vágysz, akkor amúgy se Szabó Pétert nézz, meg inkább könyvet kell olvasni és HASZNOSÍTANI, ami benne van. Attól leszel több.
Amúgy meg nem a Tinderért kell jobbnak lenned, ami nem épp a legjobb hely az ismerkedésre, hanem magadért. Aki magával nincs békében, az a világgal sem.
Amúgy meg láttam már az utcán is sok kocsit, de azt is leszarom, ha a másik vezetni sem tud. Mert aki nem golddigger (bár erős a gyanúm, hogy te rájuk hajtasz, ergo borítékolod a kudarcod) az nem a külsőségeket nézi egyedül, hanem a tartalmat is. Esetedben se kívül, se belül nem érsz sokat, tehát ha siker kell, akkord dolgozz magadon! :D Ennyi. Ja, és nem árt, ha a Tindert nem veszed túl komolyan, inkább az életben mindenhol próbálkozol és kitartó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!