Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyikre költsem a pénzem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikre költsem a pénzem, ha sikeres akarok lenni a nőknél?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 3. 15:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Jaj, mert azt hiszed, hogy a nőket a motorod marhára érdekelné, mi? :D Egyébként meg a Tinder nem egyenlő a valósággal.
2021. ápr. 19. 13:11
 22/30 A kérdező kommentje:

21: Felteszek a Tinderre egy motoros képet, amivel menőbbnek tűnhetek. Közben egyébként sokat fantáziálok arról, hogy kimotorozzak a városi világból, tehát lehet jó hobbi lenne.

Ami különbség, hogy a kizárólag hobbiból vásárolt motor egy Triumph café racer lenne, így meg inkább egy lányoknak tetsző kényelmes versenymotort veszek.

2021. ápr. 19. 13:40
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
#22 a versenymotor sehol sem kényelmes
2021. ápr. 19. 14:00
 24/30 A kérdező kommentje:
Naked bike = versenymotor, ami kényelmesebb és könnyeben szerelhető
2021. ápr. 19. 14:15
 25/30 anonim ***** válasza:
De a lányok többsége fel sem ismeri a versenymotort, ne idegelj már! :D Ez max. neked buli, nekünk nem. Inkább a belsődre gyúrj, van mit!
2021. ápr. 19. 15:24
 26/30 A kérdező kommentje:
25: De ha láttok egyet szerintem reagáltok rá. Láttam már ilyen lányt. Nem tudja mi, de tudja, hogy menő. A café racer -ek ezzel szemben nem keltenek semmilyen hasonló reakciót a nőkben.
2021. ápr. 19. 16:24
 27/30 A kérdező kommentje:

"Inkább a belsődre gyúrj, van mit!":

Múlt héten néztem 25 órányi Szabó Pétert és voltam pszichológusnál is. Elvileg komoly jellemfejlődést értem el. Hogyan jelezzem ezt a Tinderen?

2021. ápr. 19. 16:25
 28/30 anonim ***** válasza:

Az, hogy megnézted, attól nem leszel okosabb. Ha én megnézek egy fizika előadást, akkor atomfizikus leszek? Ennyit ért a mondandód. Ha minőségre vágysz, akkor amúgy se Szabó Pétert nézz, meg inkább könyvet kell olvasni és HASZNOSÍTANI, ami benne van. Attól leszel több.

Amúgy meg nem a Tinderért kell jobbnak lenned, ami nem épp a legjobb hely az ismerkedésre, hanem magadért. Aki magával nincs békében, az a világgal sem.

Amúgy meg láttam már az utcán is sok kocsit, de azt is leszarom, ha a másik vezetni sem tud. Mert aki nem golddigger (bár erős a gyanúm, hogy te rájuk hajtasz, ergo borítékolod a kudarcod) az nem a külsőségeket nézi egyedül, hanem a tartalmat is. Esetedben se kívül, se belül nem érsz sokat, tehát ha siker kell, akkord dolgozz magadon! :D Ennyi. Ja, és nem árt, ha a Tindert nem veszed túl komolyan, inkább az életben mindenhol próbálkozol és kitartó vagy.

2021. ápr. 19. 16:36
 29/30 A kérdező kommentje:

[link]

Motort úgy tűnik jól gondoltam. Nem baj, ha kevés matchem van, elég ha beszélni akar velem.

2021. ápr. 19. 21:06
 30/30 anonim ***** válasza:
90%
Amikor a ferjem kitalalta, h ő motorozni akar, letoltottem a válási papirokat, és elétoltam, hogy akkor lehet választani!
2021. ápr. 19. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!