Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj, ha taszítanak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha taszítanak a túlsúlyos lányok?

Figyelt kérdés

Nem az olyanokra gondolok természetesen, akiken "van mit fogni", vagy "nőiesen telt" alkatuk van, hanem azokra, akik már szinte undorítóan, kórosan el vannak hízva.

A leggyakoribb ütőkártya az, hogy "de lehet, hogy nem tehet róla, mert mondjuk pajzsmirigy alulműködése van". Én viszont úgy gondolom, hogy ez egy kategóriába kéne essen pl. a mozgássérültekkel, egy kerekesszékes pl. nem szokta tagadni a bemutatkozásában, meg a fényképein sem, hogy ilyen problémája van, sőt, általában a kategóriájában keresgél.

Azokról természetesen nem is beszélve, akik csupán merő igénytelenségből válnak disznóvá, mondván, hogy biztos lesz majd, akinek így is kelleni fognak.

Engem nem érdekel, hogy másnak mi az ízlése, az viszont igen, hogy felszínesnek és bunkónak vagyok bélyegezve, amiért elutasítok egy súlyosan elhízott lányt.

2021. ápr. 2. 00:28
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
0%

27.

ilyen elől deszka hátul lécet sem

Ez nem sértő?

2021. ápr. 2. 13:24
 32/55 anonim ***** válasza:
84%

+ugyanez a férfiakra is áll

Nem baj, ha nem tetszik, de a megszégyenítés jellemtelen dolog. Bár a férfiak inkább más férfiaktól kapnak belőle, mint nőktől.

2021. ápr. 2. 13:25
 33/55 anonim ***** válasza:
0%

Bár a férfiak inkább más férfiaktól kapnak belőle, mint nőktől.

LOL Szerinted.

2021. ápr. 2. 13:27
 34/55 anonim ***** válasza:
66%

Igen, összejöttem tobbszor is.

Most is összejonnek. (Csak már férjnél vsgyok, igy nem erint a randizos mizeria)

Alap, hogy egy ferfinek van autoja

2021. ápr. 2. 13:30
 35/55 anonim ***** válasza:
0%

34.

Kérdezőnek meg alap ,hogy ne legyen súlyosan elhízva egy nő ahogy írta.

2021. ápr. 2. 13:35
 36/55 anonim ***** válasza:
84%
Akkor azzal foglalkozzon, aki tetszik neki, ne azzal, aki nem!
2021. ápr. 2. 13:38
 37/55 anonim ***** válasza:
0%

36.

Engem nem érdekel, hogy másnak mi az ízlése, az viszont igen, hogy felszínesnek és bunkónak vagyok bélyegezve, amiért elutasítok egy súlyosan elhízott lányt.

Ez volt a problémája.

2021. ápr. 2. 13:46
 38/55 anonim ***** válasza:
90%
Ez volt az ürügye, hogy leírhasson pár sértést a kövér lányokra. Különben senkit nem érdekelne.
2021. ápr. 2. 13:54
 39/55 anonim ***** válasza:
81%

35.

Oké! De akkor ne is sértegesse őket! Mert én sem mondom azt neki, hogy mekkora luzer vagy, hogy nincs autód. Simán nem foglalkoztam az ilyen ferfiakkal... és nyilvan nem is adtam esélyt. Ennyire egyszerü.

2021. ápr. 2. 14:28
 40/55 anonim ***** válasza:
0%

39.

Mi volt a sertés, hogy igénytelennek hívta azt aki disznó meretuve hízik? Miért nem az? :D

2021. ápr. 2. 14:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!