Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van kiút az önsajnálatból és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van kiút az önsajnálatból és a sikertelen életből így?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy nincstelen senki vagy majd' 40 éves pasiként, semmit sem értél még el az életedben, az életed kész csődtömeg. Aztán jön egy nő, aki lát benned valamit, látja, hogy nem vagy buta, tetszel neki, úgy véli isteni veled a szex is. Úgy gondolnád, hogy már tök mindegy, szar az egész életed és 40 évesen inkább maradsz a konstans önsajnálatban, vagy felfognád, hogy talán olyat dobott eléd az élet, amit még soha és nem aggodalmaskodnál mindenen, hanem végre megpróbálnád élvezni az életedet?

(A nő mindenben segítené a férfit a fejlődés útján.)

2021. ápr. 1. 06:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ragadd meg az alkalmat! Ne akarj egyedül megöregedni! Szedd össze magad és lépésről lépésre lassan haladj!
2021. ápr. 1. 20:44
 12/18 A kérdező kommentje:
a nő vagyok. #6: köszi a kérdésedet, elgondolkodtam rajta.
2021. ápr. 2. 06:19
 13/18 A kérdező kommentje:
#5 és nem 6 bocsi:)
2021. ápr. 2. 06:28
 14/18 A kérdező kommentje:
hal istennek tegnap megtortent hogy belattam, hogy ennek az isten barmanak nem lehet segiteni egyaltalan. Őszintén sajnálom azokat a nőket, akiknek a jövőben el kell viselnie ezt az eszement idiótát.
2021. ápr. 3. 06:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi történt tegnap kedves kérdező?
2021. ápr. 3. 07:15
 16/18 A kérdező kommentje:
szerencsére megszabadultam tőle.
2021. ápr. 3. 07:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
És vannak még hozzád hasonló nők? Mert nekem is csőd az életem és egy olyan nőre vágyom, aki kirángat belőle. Aki nem tőlem várja, hogy legyek a magabiztos férfi, hanem aki mellettem áll és érzelmileg támogat (anyagilag nem kell), aki ott áll mellettem a rossz időszakokban is.
2021. ápr. 3. 07:41
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt hasonló pasim. Maga alatt volt, depis volt, állandóan arról panaszkodott, hogy amiatt szar az élete, amiatt szar a munkája, amiatt igénytelen, mert egyedül van, és nincs lelkiereje semmihez.

Valamiért megsajnáltam, randiztam vele, találkozgattunk, elkezdett alakulni valami, segitettem neki, vettem ruhákat, rendet raktam nála (iszonyat kupi volt nála).

Mivel hálálta meg?

Amikor nála voltam, akkor odaültem a gépéhez, hogy rendeljek valami kaját, és meg volt nyitva nála már egy csomó lap.

Onnan tudtam meg,hogy felregisztrált újból egy társkeresőre, ahol az általam vásárolt új ruhában készült képekkel hirdette magát.

Megnéztem az üzeneteit, ahol panaszkodott, hogy milyen szar az élete, mennyire egyedül van, és hogy senki nem szereti.

Odamentem hozzá, letéptem az inget, ami rajta volt, ledobtam a földre, és mondtam, hogy ennyit ér, és elmentem.

Van, akin nem lehet segiteni, és meg sem érdemli...

2021. ápr. 4. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!