Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van úgy, hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy, hogy már feladta a csajozást? És simán mackónadrágban jár, mert neki úgy kényelmes? Meg sportcipő, póló?

Figyelt kérdés
Tehát nem vagyok igénytelen, hanem szimplán nekem kényelmes cuccokban járok.
2021. márc. 29. 10:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is szexi a melegítő. Párom is rendszeresen van abban(többször mint farmerben), de egyáltalán nem zavar, sőt kifejezetten tetszik!

Főleg, hogy az jobban kiemeli a lényeget, mint a farmer😏

2021. márc. 29. 12:17
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
En kapcsolatban, es szingliként csajozgatva is maszkalok laza cuccban. Nem megfelelesbol oltozkodok.
2021. márc. 29. 12:19
 13/29 A kérdező kommentje:
11-es, ha már a párod, akkor az más. Mert nyilván odavagy érte. De ismerkedéskor is az volt rajta? Igen, amúgy a lényeg jobban látszik, főleg, mert boxer van alatta. A becenevem háromlábú.
2021. márc. 29. 12:19
 14/29 anonim ***** válasza:
Én nyáron ismerkedtem meg vele, akkor is pamut rövidnacikban találkozgattunk, igen. Miért mutasson mást, mint ami ő valójában?
2021. márc. 29. 12:23
 15/29 A kérdező kommentje:
És vajon aki mindig ingben van, az nem érezné magát jobban melegítőben? lehet még saját magát is becsapja.
2021. márc. 29. 12:44
 16/29 anonim ***** válasza:
94%

Annak szerinted mi értelme hogy beetetés alatt ingben vagy aztán meg már átváltasz kényelmesbe? Ha nem vagy inges, hagyd a fenébe, lássa a nő hogy mi a stílusod. Ha tetszik neki tetszik, ha nem akkor nem.

Ha már ilyen jelentéktelen dolgokban vetítesz, az nem vet rád jó fényt, hogy komolyabb dolgokban meg méginkább

2021. márc. 29. 12:50
 17/29 anonim ***** válasza:
12%
Én trendkívüli vagyok, mindig is lexartam az öltözködést, meg egyébként sem érdekeltem soha a nőket, de már ezt is lexarom. Kit érdekelnek ezek a vérszívó piócák. :)
2021. márc. 29. 13:11
 18/29 anonim ***** válasza:

"Na köszi. Mindig tanul vmi újat az ember :) Csak eddig mindenki írta, hogy odavannak az inges pasikért."

Szerintem elég alkalomhoz illően öltözködni. Én szeretem az inget is férfiakon, de ha leszalad a boltba, vagy lemossa a kocsiját, akkor nem kell egyből ingbe vágnia magát. Nevetséges is. Teljesen jó a melegítő.

Brad Pitt is lazábban öltözik hétköznap, mégis jó hapsi sokak szerint: [link]

Itt nem tudom kivenni, hogy ez melegítő-e, de akár az is lehet.

De nyilván az Oscar-gálára nem ebben fog menni. :))

2021. márc. 29. 13:18
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Azért az gáz, hogy egyből sportosnak tartanak valakit, aki mackóban mászkál. Lehet szimplán ehhez van kedve. Ha valaki meg szaggatott farmerban az meg metálos vagy csöves?
2021. márc. 29. 14:05
 20/29 anonim ***** válasza:
63%

Sportosan öltözködő, ezen mit nem értesz?

Melegítő, póló, sportcipő. Mind sportos ruházat. Nem a pasi lesz sportos. Istenem.

2021. márc. 29. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!