Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a társkeresőkkel? Tinder,Badoo.
Kb 3-4 évvel ezelőtt, nagyon nagy sikereim voltak a Tinder,Badoo, bármilyen társkeresőn. Volt belőle kapcsolatom is, lazább dolgok, jó randik.
Ennek ellenére az utóbbi 1 évben valami hatalmas csalódás és önbizalom romboló amit tapasztalatok rajta. Az emberek nagy része nem válaszol, ha igen nagyon bunkó módon, arra hogy valakit találkozóra el lehessen hívni egy csoda , és egyszerűen nem értem mi történt. Állítólag jól nézek ki, ezért se volt gondom soha az ismerkedésbe, de mintha a világ megváltozott volna.
Nektek mi a tapasztalatok?
23/F
Kb 3-4 évvel ezelőtt, nagyon nagy sikereim voltak a Tinder,Badoo, bármilyen társkeresőn. Volt belőle kapcsolatom is, lazább dolgok, jó randik.
Én 35 vagyok, és a társkeresők fénykorában használtam őket sokat, vagyis az 2000-2010 közötti években. Mindig volt onnan rengeteg randim, 3-4 barátnőm is. 6 éve a csajok espasikrol szedtem össze egy csajt, 3 évig voltunk együtt. 3 éve felléptem a badoora és azokkal a képekkel, melyekkel 25-30 köröl sikeres voltam a nőknél, azokkal voltam fent a badoon. 1.5 év alatt, amíg használtam megsúgom, hogy 60 nőre írtam rá, kb 3 írt vissza, és 1 randim volt. Régen a csajokespasikon 4 ből 1 legalább mindig visszaírt, és 10 ből 1 randim volt. Teljesen a feje tejetükre álltak a társkeresők. 90%-uk szórakozni jár fel oda a nők közül, vagy egot fényezni. Irgalalmatlan sok a kamu női profil is. Hanyagolni kell, ha engem kérdezel. Hamarosan júniusban nyitunk, mármint az ország, ha minden igaz, és leeht majd rendesen csajozni.
Sokan már régóta fent vannak, napi 5-6 új megkeresés mellett kiégtek. Ebben a helyzetben jössz te a "Szia, milyen volt a napod?" üzeneteddel. Szerinted?
Ha sikerélményt szeretnél, próbáld az első üzenetedet személyre szabni. Legjobb, ha a szöveges leírása alapján írsz valamit (már ha van neki), vagy a képeken keresel kapcsolódási pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!