Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire várható még el manapság egy lánytól hogy mosson takarítson stb a párjára?
Oh my sweet summer child :D
Mint nő a mai századból, bizton állíthatom neked, hogy a pici karrieremet párszázszor többre becsülöm, mint a házicseléd-potenciált. De hátha találsz valami szolgalelkű lobotómián átesett IgAzI NőT :D
Én megtehetem, hogy semmit ne várjak el a páromtól. 12-3 éves korom óta tanulgattam ki a háziunkákat, hogy anyámnak segíthessek. Ritkán éltem egyedül, de akkor is tiszta gatyát és szépen vasalt inget hordtam.
A nő nem azért kell, mert rámrohad a zokni.
Az is kényeztetés ám, ha este vacsorával várod, vagy tiszta a lakás, nem csak a nyalás.
Jó esetben valamennyire szimmertikus, a hoszú kapcsolatok abból lettek.
Sajnálom, akinek kimaad ez az életéből.
Én úgy szeretném meghallgatni, ahogy ezt az igényedet kellemes modorban kicsapod az asztalra a második randin :D
"Félreérted, cica, nem lennél szolga, ezt te ÉLVEZNÉD...most meg hova mész?"
Általában a baj az szokott lenni, hogy egy nőben vagy rengeteg karrier-potenciál van és vétek lenne háztartásbelivé degradálni, vagy van az a lány, aki mindenre IS alkalmatlan, tehát a legalapabb minimálbéres munkára is úgy kell benyomni protekcióval, mert sehol nem állja meg a helyét, de otthon meg se takarítani, se főzni, se semmit nem tud.
Ha legalább a szexben ott van a szeren, akkor még elgondolkodtató, hogy megtartsa az ember, de ha még abban sem egy extra, akkor tényleg semmi értelme ilyennel párkapcsolatban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!