Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire várható még el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire várható még el manapság egy lánytól hogy mosson takarítson stb a párjára?

Figyelt kérdés

2021. márc. 27. 11:16
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
Meg is válaszoltad magadnak, uzsgyi 1832-be barátnét keresni, oszt' meg is oldódott a problémád.
2021. márc. 27. 18:50
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Oh my sweet summer child :D

Mint nő a mai századból, bizton állíthatom neked, hogy a pici karrieremet párszázszor többre becsülöm, mint a házicseléd-potenciált. De hátha találsz valami szolgalelkű lobotómián átesett IgAzI NőT :D

2021. márc. 27. 19:03
 43/50 omba ***** válasza:
100%

Én megtehetem, hogy semmit ne várjak el a páromtól. 12-3 éves korom óta tanulgattam ki a háziunkákat, hogy anyámnak segíthessek. Ritkán éltem egyedül, de akkor is tiszta gatyát és szépen vasalt inget hordtam.

A nő nem azért kell, mert rámrohad a zokni.

Az is kényeztetés ám, ha este vacsorával várod, vagy tiszta a lakás, nem csak a nyalás.

Jó esetben valamennyire szimmertikus, a hoszú kapcsolatok abból lettek.

Sajnálom, akinek kimaad ez az életéből.

2021. márc. 27. 19:37
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mennyire kell nyomorultnak lenni felnőtt emberként, hogy ezen vergődj itt? Mondjuk így moss magadra, aztán lépjünk túl ezen :'D
2021. márc. 27. 19:49
 45/50 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom hol élsz te szerencsétlen, de nálunk munkamegosztás van. Ha a feleségemnek nincs kedve főzni, akkor főzök én. Ha nekem nincs kedvem füvet nyírni, akkor lenyírja ő. Nem cselédet kerestem magam mellé, hanem társat. Neked még anyukáddal kellene élned, ő lehet a valagadat is kitörli sz.rás után, de a normális emberek társat/párt keresnek maguknak, nem rabszolgát.
2021. márc. 27. 19:55
 46/50 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell sértegetni és nem értem miért lenne rabszolga ha örömmel szolgál ki
2021. márc. 27. 19:57
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem sérteget, de jó, ha tudod, hogy senki nem szolgál ki örömmel :D
2021. márc. 27. 20:34
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy szeretném meghallgatni, ahogy ezt az igényedet kellemes modorban kicsapod az asztalra a második randin :D

"Félreérted, cica, nem lennél szolga, ezt te ÉLVEZNÉD...most meg hova mész?"

2021. márc. 27. 22:22
 49/50 anonim ***** válasza:
83%
Ha eltartod, akkor termeszetesen 100%.ban, ha nem tartod el, és ő is dolgozik 8 oraban, milyen jogon várod el? Ebben az esetben, felezni kell a házimunkát
2021. márc. 28. 10:09
 50/50 anonim ***** válasza:
72%

Általában a baj az szokott lenni, hogy egy nőben vagy rengeteg karrier-potenciál van és vétek lenne háztartásbelivé degradálni, vagy van az a lány, aki mindenre IS alkalmatlan, tehát a legalapabb minimálbéres munkára is úgy kell benyomni protekcióval, mert sehol nem állja meg a helyét, de otthon meg se takarítani, se főzni, se semmit nem tud.

Ha legalább a szexben ott van a szeren, akkor még elgondolkodtató, hogy megtartsa az ember, de ha még abban sem egy extra, akkor tényleg semmi értelme ilyennel párkapcsolatban lenni.

2021. ápr. 7. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!