Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire várható még el manapság egy lánytól hogy mosson takarítson stb a párjára?
És a kérdezők pedig azt nem veszik figyelembe, hogy a válaszolók adott esetben rohadtul nem az ő élethelyzetükben léteznek.
Ha nekem is a zuram lenne, más lenne a közeg más választ adnék, mint amit adok ebben az élethelyzetben. Mivel Pesti vagyok, és itt azért több panelszökevény van, mint egy Borosi kis faluban, had legyen az a véleményem, hogy a két 8órában dolgozó irodista ossza már meg azt a nyűves házimunkát, akár a feladatok felosztása, akár a napok felosztása az alapja.(ebben a közegben mozgok)
Képzeld, épp mosok, varázslat, mosógép, vagy 1,5 órát elvan egyedül a ruhákkal. És fura, a párom koszos cucca is benne van, ő meg telefonon boldogít 5percenkent mert vásárol(listával), most, hogy se suli(gyerekek a kertben játszanak, se munka) még a sütőt is kipucoltam, mert kell, ha azt szeretném, hogy sokáig jól működjön, ha hazaér szépen elpakolja amit vett, és kiélem a főzhetnékem. Ugyanakkor hétköznap megoldja egyedül a főzést, mosogatást, mert ő csak dolgozik, én meg egyszerre dolgozok és oktatok két gyereket. És még pihenni is van időm így, neki is.
Tény, hogy "nevelni" kellett, hogy helyesen használja a szennyestartót(véletlen nem mostam ki a sarokba behányt cuccát), a mosogatószivacsot(koszos edény tiszta lesz tőle, és ha nincs több pohár...), de megoldotta a feladatot. Javaslom te is tégy így, ha nincs más nőnemű akkor kérd a szomszédnéni segítségét, hogy a háztartás rejtelmeit megtanulnd. (tudok fát hasogatni, kötésbe rakni, füvet nyírni, metszeni, kapálni)
Egy 10 milliós országban élünk, ebből majdnem 2 millió él Budapesten. És nyugi még nagyon sokan élnek nagy városokban. Én írtam, hogy normális fűtésünk volt, egy kelet-magyarországi városban laktam.
Ja és itt egy adat, mely szerint a városi lakosság 2011-ben 6.900 ezer volt. És ez a szám növekeszik ahogy az idő telik és néptelenednek el a falvak:
Úgyhogy ja, azt hiszem többen laknak lakásban vagy kis kerttel rendelkező házban és egyre kevesebb férfi vág fát.
Mi kertes házban élünk, mindketten majdnem ugyanannyit dolgozunk, van egy gyerkőc is. Odabent mindent én csinálok (főzés, mosás, takarítás, stb), én intézem a bevásárlást, ruhákat, időszakos kiadásokat.
A párom füvet nyír, a teraszt csinálja, tavaly szigetelte a házat. Úgy gondolom, hogy így a jó, ha már ennyi plusz melót csinál a közös házunkon, az a minimum, hogy ezeket megoldom nélküle.
tavaly szigetelte a házat.
Valami ezermester?
Szerencsére a világ és benne az emberek változnak. A múlt a múlté ;-)
Aki meg megragad a múltban annak lesz rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!