Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is ennyire siralmasan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ennyire siralmasan megy az online társkeresés?

Figyelt kérdés

Tinderen és Badoo-n vagyok fent egy hete, de eddig kb. semmi se történt. Badoo-n kaptam 5 like-ot, de csak ilyen legalja emberektől. Tinderen meg 2 like-ot kaptam, abból az egyik nagyon messze lakik, a másikról meg kiderült, hogy egyébként csak úgy heccből van fent és nem akar senkitől semmit.. Azokból a lájkokból amiket én adtam másoknak, egyikből se lett match. Pedig tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok egy nők kedvence típusú pasi, ehhez mérten a visszafogodtabb, átlagos lányokat húztam jobbra, de egyik se viszonozta. Legalábbis még nem jött értesítés, hogy párba álltunk volna.

Egy teljesen átlagos, nem profi fotós által készített képeket raktam ki magamról és a leírásba is röviden írtam pár mondatot, hogy ne csak egy arcot lássanak azok akiknek beledob a paklijába. De semmi eredmény.

Így eléggé kiábrándító, főleg hogy kicsit többet képzeltem bele mint amilyen valójában. Mit kellene máshogy csinálnom?

2021. márc. 24. 21:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
7# Tudom, hogy csajként sem egyszerű, mert rengeteg csávó csak alkalmit keres, de szerintem ezt egy kicsit könnyebben lehet megélni, mint azt, hogy egyébként senki se keres és olyan mintha egyedül lennél fent ezen a két applikáción, mert mindenki továbbgörget rajtad..
2021. márc. 25. 08:32
 12/20 anonim ***** válasza:

A Tinderen azért elég nagy a konkurencia, nekem (szerintem) teljesen átlagként, nagyon jóképű, borostás, magas, jókiállású srácokkal is volt matchem (22-35 év között), és még beszélgetni is lehetett velük.

"nem vagyok egy nők kedvence típusú pasi," ezt esetleg kifejthetnéd, hogy miért nem.

2021. márc. 25. 08:33
 13/20 A kérdező kommentje:
13# A felsorolt jellemzők közül szerintem egyik se érvényes rám. Alacsony vagyok, nem vagyok jóképű, inkább átlagos vagy az alatti és jókiállásúnak sem mondanám magamat.
2021. márc. 25. 09:32
 14/20 anonim ***** válasza:
13-as nekem személy szerint mondjuk semmi bajom magammal de én is ezt a definíciót mondanám mint a kérdező(hogy nem vagyok csajkedvenc). Mint mikor megnézel egy filmet majd utána felszállsz a villamosra és az ottani srácoknak nagyobb orruk/kevésbé szabályos fejük van mint a film hősszerelmesének. Mint a főhős barátja akit többek közt meg kell menteni, cserébe viszont megtapsolja a hőst az esküvőn amikor az elveszi feleségül a fullos nőt
2021. márc. 25. 10:12
 15/20 anonim ***** válasza:
48%
15-ös, azért a filmeket felhozni példának elé vicces, amikor ott Kevin James meg Jonah Hill legsúlyosabban kategóriás pasiknak topmodell nőjük van mindig :D.
2021. márc. 25. 10:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez a műfajtól függ. Amikor nem maga a nőzés a lényeg csak kell fülledt jelenet is a filmbe akkor ideálnak megfelelő pasival játszatják. Amikor szórakoztatás a cél akkor persze vannak olyan esetek mint amik csak ott láthatók.
2021. márc. 25. 11:37
 17/20 anonim ***** válasza:

Ahhhaaa tényleg. A badoo pár éve tök jó volt. Ma, napisz@r színvonal.

Facebook dating jobb, de lassú és vergődős. Nem fogok regényt írni, de nem vagy egyedül.

2021. márc. 25. 13:24
 18/20 anonim válasza:
100%

Nekem még ennél is rosszabbul ment, 3 hónap alatt csak beszélgetések voltak, aztán letöröltem az egészet. Imádom hogy a világvégén lakok minden várostól jóóó messze és eladtuk az autónkat is, hogy ha esetleg akarnék találkozni valakivel se tudjak. Szóval erről ennyit, többet nem idegesítem magam amiatt. Egyedül is jól érzem magam amúgy (nem vicc, ha agglegény leszek legyek az).

23 F

2021. márc. 26. 23:39
 19/20 anonim ***** válasza:
16: csak épp azokban a jelenetekben a nők is toposak... vagy akkor az nem gáz, csak hogy mellettük nem randák a pasik, az már fertő?
2021. ápr. 1. 13:29
 20/20 anonim ***** válasza:
De a hapsi többnyire a reklámarc akivel eladják a filmet: régen ő szerepelt a plakátokon ( ha többen voltak akkor középen) most őt linkelik a film címére.
2021. ápr. 1. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!