Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a középszerű lányok jobb fejek? Kapcsolatra gondolok.
Figyelt kérdés
Nem okoz gondot nekem összejönni lányokkal, de valahogy ha nem fullos csajjal jövök össze, azok sokkal jobb fejek. A fullos alatt nem plázacicát értek. Hanem aki tényleg szép.2021. márc. 24. 18:26
11/15 anonim válasza:
Ez így nem feltétlen igaz. Szerintem személyiségen is múlik. Jó, akin látszik, hogy plázamacska ő valóban felszínes, de egy szimplán szépnek született lány lehet aranyos. Éppúgy, ahogy átlagos is lehet undorító személyiséggel megáldott.
Én nem vagyok olyan über modell, de helyesnek tartanak mégis házias vagyok meg folyton képzem magam, szóval nem hinném, hogy a személyiségem rovására ment a külsőm. De talán mert tudom, hogy a külső idővel megfakul, a belső nem.
12/15 anonim válasza:
Mert ők kénytelenek többet beleadni mint amit a természettől kaptak.
13/15 A kérdező kommentje:
Valahogy nem éreztem ezt az alsóbbrendűséget, hogy ők többet kellene hogy beleadjanak. Inkább ilyen közvetlenebb a természetük. Meg simán eljöttek velem a rokonok csóró házába is látogatóba.
2021. márc. 25. 06:31
14/15 anonim válasza:
Hiába, nem értik.. na, ez személyiségfüggő, nem küllem. Amit mondasz az nem igaz az átlagos barátnőmre (akit ettől független imádok), de benne semmi közvetlen nincs. Mert nincs összefüggés a kettő között a hipotézised hibás.
15/15 A kérdező kommentje:
Lehet csak így hozta a véletlen, hogy az átlagos csajok közvetlenebbek voltak, míg a szebbeknél ezt nem éreztem. Akkor többet kell csajoznom, hogy valósabb legyen a statisztika :P
2021. márc. 25. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!